Datum za 20 apr. Locatie Tuindorpvijver
Vijverlaan
7553 CB Hengelo

Ronde van de Vijver

Hét wielercriterium van Hengelo: de Ronde van de Vijver! De wielerwedstrijd rondom de Tuindorpvijver. De eerste edities van dit historische evenement werden al in de jaren vijftig verreden. In diverse klassen wordt er tegen elkaar gekoerst. Finale van de VIRO Criterium Cup, bestaande uit in totaal vier wielerwedstrijden in Twente.

Wedstrijden

Alle wedstrijden zullen van commentaar worden voorzien door een speaker, die hoorbaar is rondom het gehele parcours. Bij start/finish zal een hapje en drankje verkrijgbaar zijn en een springkussen staan voor de kinderen. Het rennerskwartier is in Buurtcentrum ’t Lansink in een zijstraat van de Tuindorpvijver. Toegang voor publiek is uiteraard gratis.

In totaal staan er 11 wedstrijden op het programma, van 1o uur 's ochtends tot zonsondergang. de jeugd koerst in 7 verschillende categorieën, daarna volgen de recreanten. Sluitstuk zijn de twee koersen voor de vrouwen en de mannen amateurs/beloften/elite.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.