Eten & Drinken, Kinderen, Sport & Spel, Kerst

Schaatsbaan Hengelo

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 07 jan. Locatie Voormalig V&D pand
Brink 110 -120
7551 JC Hengelo

Schaatsbaan

Je bent van harte uitgenodigd om gratis de magie van het schaatsen te ervaren op onze hypermoderne kunststof schaatsbaan. Deze baan biedt dezelfde sensatie en opwinding als natuurlijk ijs, maar zonder de kou of het wispelturige weer! Dus kom langs, omhul je in gezellige winterkleding en sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke tijd op het 'ijs'. Het maakt niet uit of je een ervaren schaatser bent of je eerste stappen op het ijs zet, deze kunststof schaatsbaan biedt plezier voor iedereen.

Activiteiten

Naast het vrije schaatsen kan je er genieten van een hapje en een drankje in het winterse paviljoen van Lef & Zen. En kunnen de allerkleinsten terecht in een o.a. een ballenbad en een mini draaimolen! Er vinden ook een aantal andere activiteiten plaats, zoals schoolschaatsen en curling. En daarnaast bestaat de mogelijkheid om hier je bedrijfsborrel te houden!

Meer informatie over de schaatsbaan vind je op deze pagina

Openingstijden

Schaatsbaan
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 14 tot 22 uur (t/m 21 december is er in de ochtend schoolschaatsen waar de banen voor gereserveerd zijn)
Zaterdag & zondag 10 tot 22 uur

Horeca
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag 10 tot 22 uur

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

uitinhengelo.nl/schaatsbaan

Prijzen

Gratis toegankelijk.
Let op: eigen schaatsen i.v.m. veiligheidsvoorschriften niet toegestaan.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.