Datum za 12 nov. Locatie Binnenstad - start op het Stationsplein

Openingstijden:

Zaterdag 14.00 - 16.00 uur

Sinterklaas Intocht

Dit jaar komt Sint Nicolaas om 14 uur vanaf het station aanlopen om daarna per koets met de grote Twentse Sint Nicolaasintocht 2022 (150 Pieten en 15 wagens/groepen) door de stad te trekken. De intocht in Hengelo is op dezelfde dag als de landelijke intocht, zaterdag 12 november.

Na de intocht zal Sint Nicolaas om ongeveer 15.15 uur ontvangen worden door burgemeester Schelberg en zijn wethouders op het podium bij Café De Appel. Daarna gaat de Sint rond 16:00 uur naar zijn “Huis van Sinterklaas” in de Pastorie van de St. Lambertusbasiliek.

Programma

14.00 uur Start optocht station
15.15 uur Ontvangst burgemeester op podium bij Café De Appel
16.00 uur Vertrek Sint naar Huis van Sinterklaas

Route binnenstad

Start Stationsplein - Beursstraat - B.P. Hofstedestraat - Telgen - Enschedesestraat - Brinkstraat - Marktstraat - Willemstraat - Langestraat - Burg. Jansenplein - Wemenstraat - De Wetstraat - Drienerstraat - Eindpunt De Appel


Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

sintnicolaasstad.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.