Datum za 25 feb. Locatie OSG Sporthal
Deurningerstraat 67
7557HB Hengelo

Springkussenfestival Hengelo

Op zaterdag 25 februari aan de start van de voorjaarsvakantie wordt weer het Springkussenfestival Hengelo georganiseerd. Het wordt groter dan ooit met wel meer dan tien springkussens, sumoworstelen, een opblaas-ranjakoe en suikerspin.

Programma

Voor maar € 7,50 kunnen kinderen van de basisschoolleeftijd drie uur lang komen springen, drinken en snoepen van 14.00 tot 17.00 uur in de OSG Sporthal. Een DJ zorgt voor de juiste sfeer en vrijwilligers van de vakantiespelen zijn ook van de partij, dus het belooft een groot feest te worden! Voor ouders is er een sportkantine open, van waar zij de zaal goed kunnen overzien.

Het springkussenfestival is het winter-alternatief voor de vakantiespelen die in de mei- en zomervakantie plaatsvinden en is bedoeld om te zorgen dat alle kinderen na de vakantie met een mooi verhaal op school komen en kinderen de kans krijgen te spelen, te bewegen en vrienden te maken.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

€ 7,50 per kind

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.