Eten & Drinken

Stoer Voer Foodfestival

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 02 jul. Locatie Prins Bernhardplantsoen
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

Stoer Voer Foodfestival

De data is bekend van alweer de 8e editie van het Foodfestival Stoer Voer! Dit jaar georganiseerd door Stanislaus Brewskovitch. In grote lijnen wordt het festival doorgezet zoals het eerdere edities is gedaan. Verrassend genieten in een relaxte festivalsfeer, dat is Stoer!

In het weekend van 30 juni 2023 t/m zondag 2 juli kunnen mensen genieten van verrassend en duurzaam eten & drinken. De veelal rollende keukens bereiden met veel passie hun gerechten pal voor je neus. Naast het geweldige eten, drink je heerlijke lokale en duurzame wijnen en (speciaal) bieren. Uiteraard worden kinderen niet vergeten en wordt er gezorgd voor vinyl dj's, bands en andere activiteiten voor een weekend om niet snel te vergeten.

Meer informatie volgt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

stoervoerfestival.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.