The Stones vs The Beatles Battle

Terug naar overzicht
Datum za 02 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Met onder meer Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be!Je was in de jaren ‘60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen. The Stones vs The Beatles Battle staat in het teken van deze ‘concurrentiestrijd’, waarbij de beste songs van deze iconen uit de popmuziek uiteraard met veel passie worden gespeeld. De muziekvete die alle muziekliefhebbers toen tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in onze schouwburg: koopt u uw kaartjes voor het Stones-, Beatles- of het neutrale vak?

De internationale cast bestaat naast Manny Angeletti onder meer uit meestergitarist Harry Sacksioni, Edward Reekers, Maarten Peeters, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb van der Ploeg als Mick Jagger!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 31,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.