Sport & Spel

Urban Night Trail

Terug naar overzicht
Datum do 17 nov. Locatie Binnenstad Hengelo

Urban Night Trail

Dit unieke hardloop/wandel event door het centrum van Hengelo leidt deelnemers, verlicht met led lampen, door prominente Hengelose panden! Denk hierbij aan prominente winkels, horecagelegenheden en overheidsgebouwen. De start van de route vindt plaatst tussen The Three Musketiers en Café 't Neutje. Hier is zowel de start als finish.

Hengelose horeca & ondernemers

De routes van 5 en 10km zijn aangegeven doormiddel van reflectoren. De tocht gaat door het centrum van Hengelo en geeft je dus de gelegenheid om voor en/of na de tocht een hapje of drankje te nemen bij de Hengelose horecagelegenheden, maar geeft je ook gelijk een kijkje in de assortimenten van verschillende ondernemers. Misschien spot je wel iets waarvoor je de volgende dag terug moet komen?!

Fun en beleving

Er is geen tijdsregistratie en geen uitslag, oftewel, geen wedstrijd element. Deze tocht gaat puur om de fun en beleving, niet om snelheid of een einduitslag.

Deelnemen

Meer informatie over deelname volgt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.