Datum do 16 feb. Locatie Fun Run langs verschillende plekken in Hengelo

URBAN NIGHT TRAIL

Op donderdagavond 16 februari 2023 organiseert YU MAN RACE in het centrum van Hengelo een uniek hardloopevent: de URBAN NIGHT TRAIL. De URBAN NIGHT TRAIL Hengelo is een fun run die start en finish in het centrum van Hengelo. Het parcours gaat langs 20 prominente plekken en gebouwen in Hengelo. Deze plekken en gebouwen zullen worden daarnaast worden verlicht (o.a. dwars door Oyfo, de brandweerkazerne, over het Stork terrein en door de Jumbo).

Start & finish

De start en finish is voor de horeca hotspot van Hengelo de Three Musketeers in de Pastoriestraat. Tevens is er een leuke afterparty op het Pastorieplein!! Hoe tof is dat?!

5km en 10km

De URBAN NIGHT TRAIL is er in twee verschillende afstanden. De 5KM en 10KM en geschikt voor zowel de getrainde als de beginnende loper. Loop 5KM of 10KM in het donker en geniet van het unieke spektakel in de verlichte binnenstad van Hengelo. It’s up to YU!!

19.00 start 10 km
20.00 start 5 km

Toeschouwers

1000 renners doen er mee aan de Urban Night Trail. Kom vooral kijken en ze aanmoedigen. Alle renners komen langs Broedplaats Oogst. Hier kunnen toeschouwers rustig wachten tot jouw renner langs komt. De bar is vanaf 19 uur geopend. Ook bij De Verééniging is het goed toeven. Mooi uitgelicht en muziek van Hellodj.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

yumanrace.com

Prijzen

5 km €20,-
10 km €22,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.