Diversen

Waterorgel Kerstshows

Terug naar overzicht
Datum za 16 dec. t/m vr 22 dec. Locatie Park Bataafse Kamp
Bataafse Kamp
7551 HN Hengelo

Waterorgel Kerstshows

Van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 december zullen er weer muziek-, licht- en watershows te zien zijn in de vijver bij de Bataafse Kamp. Het gaat hierbij om shows die aansluiten bij het naderende kerstfeest. Gedurende deze periode zal er iedere dag (tijdstippen volgen nog) een show te zien zijn waarbij kerstmuziek ten gehore wordt gebracht, verlichting in allerlei schakeringen te zien is en de fonteinen een hoogte kunnen bereiken van 8 meter. De show duurt 30 minuten. Het belooft weer een mooi spektakel te worden. Tijdens de pauzes functioneren de lampen en de pompen en is er een bescheiden programma. Om 19.45 uur komt er een einde aan de voorstelling.

Het kan zijn dat het programma aangepast zal moeten worden vanwege een ijslaag op het water van de vijver. Mocht dit zo zijn, dan informeren ze je hier op tijd over via de Facebook pagina van Waterorgel Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

waterorgelhengelo.nl/

Prijzen

De shows zijn vrij toegankelijk en ook rolstoelgebruikers kunnen de shows bijwonen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.