Diversen

Weustdag

Terug naar overzicht
Datum zo 09 jun. Locatie Stadspark Weusthag

Weustdag

Terug van weggeweest: op zondag 9 juni 2024 nodigen de verenigingen en stichtingen uit het Stadspark Weusthag Zuid iedereen uit voor de WeustDag. Op deze open dag staat verbinden centraal, daarom organiseren zij gezamenlijk een mooie route waarin de sfeer geproefd kan worden bij alle deelnemers.

Kom bijvoorbeeld de stormbaan testen van Scouting St. Jeroen Bambi, of smul van de marshmallows die bij Scouting St. Christoffel boven het vuur geroosterd kunnen worden. Liever stokpaardrijden bij ’t Geerdink? Het kan allemaal deze dag.

TurnCentrum Twente verzorgt een mooie demonstratie in de buurt van turnhal Weusthag en wil je weten wat er in en om de sloten leeft, bezoek dan het IVN. Tijd over voor een inspiratiesessie over groenten en fruit bij de Biologische Moestuin? Ook daar hebben de vrijwilligers deze dag tijd voor.

Uiteraard is ook Kinderboerderij ’t Weusthag geopend deze dag.Bij de verschillende deelnemers zitten er leuke verrassingen langs de route. Kom dit vooral beleven en ervaren. Bij iedere deelnemer kan een onderdeel van het raadsel opgehaald worden. Heb je het raadsel opgelost? Wie weet win je dan een mooie prijs bij één van de deelnemers.

Graag tot ziens op zondag 9 juni, van 12 tot 16u zijn de deuren geopend!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

facebook.com

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.