Diversen, Eten & Drinken, Markten, Muziek

Wijkfeest Hengelose Es

Terug naar overzicht
wijkfeest hengelose es
Datum zo 01 sep. Locatie Wijkcentrum
Uitslagsweg 47
7556 LN Hengelo

Wijkfeest Hengelose Es 2024

Ook dit jaar organiseert de Bewonersorganisatie Hengelo Midden (BHM) het jaarlijkse Wijkfeest in de Hengelose Es. Op zondag 1 september van 10:00 uur tot 16:00 uur wordt dit grote en gezellige evenement van de wijk weer gevierd. Het Wijkfeest is ook dit jaar weer groots opgezet en loopt vanaf het Wijkcentrum richting de Oude Bornseweg. In de Sloetsweg staan dan de kramen waar voor iedereen wel wat leuks te vinden is en natuurlijk mag ook de kleedjesmarkt voor kinderen tot 12 jaar niet ontbreken.

Programma

Op het podium bij het winkelcentrum zal Duo Double optreden en halverwege de Sloetsweg staat Radio 074 voor u klaar om u te voorzien van vrolijke meezingers met een live uitzending en diverse artiesten.

Hij is inmiddels een bekende verschijning op het wijkfeest... de Banjoman is weer aanwezig om u een lach op het gezicht te toveren met zijn trouwe paard.

Om de kinderen ook een leuke dag te bezorgen hebben wij een leuke attractie, kunnen zij zich laten schminken, een heerlijke suikerspin halen en natuurlijk is Clown Henkie van de partij om de mooiste ballonnen te maken.

Mocht je onderweg trek krijgen, dan zijn er verdeeld over het hele terrein versnaperingen te koop. Heerlijke hamburgers, braadworsten, loempia’s en als toetje een heerlijk ijsje.

Wij zien u graag op zondag 1 september!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.