Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

WijnSpijs Wandeling (verplaatst)

Terug naar overzicht
Datum zo 15 nov. Locatie Binnenstad Hengelo

Openingstijden:

Zondag 12.00 - 17.00 uur

WijnSpijs Wandeling (verplaatst)

Zoals iedereen inmiddels gehoord heeft zijn de restaurants in ieder geval de komende 4 weken dicht. Naar aanleiding van deze maatregel, neemt de organisatie de beslissing alle Wijn-, BierSpijs Wandelingen en Surprise Dinners te verplaatsen naar 2021.

Heb je een ticket voor een wandeling in 2020? Dan krijg je sowieso een e-mail als alles opnieuw georganiseerd is. Houd ook je SPAM in de gaten!

Na een periode van donkere maanden was er een lichtpuntje aan de horizon verschenen. De restaurants zijn weer open! En op welke manier kan je dit beter vieren dan met een WijnSpijs Wandeling? Hengelo is een van de eerste restaurants die het WijnSpijs seizoen mag aftrappen. Op 15 november staan maar liefst zes enthousiaste restaurateurs klaar om een mooie Wijn-Spijs combinatie te serveren aan culinaire liefhebbers.

Wat ga je doen?

Tussen 12:00 en 17:00 uur wandel je op eigen gelegenheid, met behulp van de WijnSpijs app, een persoonlijke route door de stad. Bij ieder restaurant wordt een ‘signature dish’ geserveerd, met een bijpassend glas wijn. Met je eigen gezelschap ga je langs zes restaurants en geniet je van hun wijn-spijs combinatie. Het personeel doet er alles aan, om je een onvergetelijke middag te bezorgen. Je mag je alvast verheugen op:

- Zes verrassende gerechten

- Zes mooie wijnen

- Een gezellige middag in de stad

Via een WijnSpijs Wandeling leer je de stad op een culinaire, (nieuwe) manier kennen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

wijnspijs.nl

Prijzen

€64,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.