Datum za 19 mrt. Locatie Startpunt IJsbaan Twente
Colosseum 90
7521 PT Enschede

Winter Triatlon Twente

Sinds 2009 organiseert de Stichting Winter Triatlon Twente de wintertriatlon. In deze stichting participeren de Hengelose IJsclub, Trios '88 Borne en Triathlon Club Twente.

’t Geet lös - schrijf je nog snel in!

In goed Twents betekent dat dat er op zaterdag 19 maart 2022 weer een Winter Triatlon Twente (WTT) plaatsvindt. Nadat de jaargangen 2020 en 2021 wegens de coronamaatregelen geannuleerd moesten worden, staat er nu niets meer in de weg om de twaalfde editie van de WTT te organiseren!

Inschrijven

Als je je al (voorlopig) hebt ingeschreven, heb je een mail ontvangen van de NTB om de inschrijving te bevestigen. Tot 1 maart was jouw startplaats gereserveerd, het verzoek was voor 1 maart deze inschrijving te bevestigen i.v.m. geplande verhoging van het inschrijfgeld na 1 maart.

Kwart en sprint afstand bijna vol!
Er zijn nog slechts enkele startplaatsen open voor de kwart en sprint triatlon. Als je voorkeur uitgaat naar deze afstand, is haast geboden! Als de maximale capaciteit is bereikt, is het wellicht nog mogelijk om voor een andere afstand te kiezen.

Inschrijving jeugd en kinderen
De inschrijving voor de kinderen en de jeugd blijft nog achter bij de verwachtingen, maar ook hier geldt: snel inschrijven zodat we alle afstanden door kunnen laten gaan.

Teams
Zoals ieder jaar wordt er door de teams gestreden om de VIRO-bokaal. Aanmelding hiervoor is mogelijk via de website. Het is een bijzondere ervaring om als familie, collega’s of sportvrienden deel te nemen aan de estafette. Ga de uitdaging aan om samen het parcoursrecord te verbeteren. Een nieuw record levert €100.- op!

Inchecken

Vanaf 9.15 uur kun je inchecken bij het inschrijfbureau van IJsbaan Twente. Vanaf hier begint de triatlon. Hier ontvang je op vertoon van je legitimatiebewijs of licentie je startnummer, nummersticker voor de fiets en transponder. Het aanmelden en inchecken dient uiterlijk 60 minuten voor de start plaats te vinden. Vanaf 9.30 uur is de wisselzone geopend.

Meer informatie

Meer informatie over de afstanden, plattegronden en dergelijke vindt je op de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Vanaf €12,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.