Kunst & Cultuur, Eten & drinken

Wapen van Hengelo

Terug naar overzicht
Adres Wapen van Hengelo
Parallelweg LS 2a
7553 LG Hengelo

Wapen van Hengelo

Wapen van Hengelo (voorheen Grand café & boetiekhotel De Verééniging) – monumentaal, iconisch en karakteristiek. Een plek waar je heerlijk kunt borrelen, eten, feesten en slapen. Een plek waar je samen herinneringen maakt!

Eten & drinken

Uit eten gaan moet een feestje zijn. Geen poeha of poespas, maar lekker culinair genieten. Wapen van Hengelo is ongedwongen en toegankelijk, de gerechten ongecompliceerd en puur. Wapen van Hengelo biedt gasten de ruimte en de gezelligheid om de hele dag te vertoeven. Bij hen draait het allemaal om smaak en kwaliteit. Van zakenlunch, tot familiediner en van cocktails drinken met vrienden tot dansen in de late uurtjes. In de zomer geniet je op het terras van de zon in het fraai aangelegde park. Liever in alle rust aan het werk? Ze beschikken over goede Wifi en heerlijke koffie.

Feesten

Er is altijd reden voor een feestje! Een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of exclusieve manifestatie, de gelegenheid bepaal je zelf.

Slapen

Wapen van Hengelo beschikt over 12 splinternieuwe, riante, luxe (familie)suites gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Een stijlvol en super sfeervolle spot waar het voelt als thuiskomen. Of je nu een weekendje weg bent of zakelijk op reis. Voor een uitgebreid diner hoef je de deur niet uit. Een lekker hapje en drankje aan de bar kan ook.

Aangelicht

Wapen van Hengelo is 's avonds prachtig aangelicht. Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Dit pand is opgenomen in een fiets/autoroute: De Verlichte Route Hengelo. In deze route vind je verschillende mooi aangelichte objecten in Hengelo.

Openingstijden

Zondag 11:30 - 22:00 uur
Maandag 11:30 - 22:00 uur
Dinsdag 11:30 - 22:00 uur
Woensdag 11:30 - 22:00 uur
Donderdag 11:30 - 23:30 uur
Vrijdag 11:30 - 23:30 uur
Zaterdag 11:30 - 23:30 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.