Verenigingen

HWV De Tubanters

Terug naar overzicht
Adres Niet bekend

HWV De Tubanters

We zijn blauw, een beetje anders maar ook heel gewoon. We zijn luidruchtig en aanwezig, behalve voor een wedstrijd, dan zijn we zenuwachtig en stil. We houden van de typische wielrenregeltjes, zijn verslaafd aan ons Tubantersrondje en rijden hard. Wij zijn HWV De Tubanters.

Lid worden

Onze vereniging is klein maar daardoor ook erg gezellig. We vragen van al onze leden betrokkenheid en inzet bij clubactiviteiten. Het karakter van HWV De Tubanters is sportief, we zijn immers niet voor niets een wedstrijdvereniging. Wil je lid worden? Dat kan, maar om onze cultuur te bewaken hanteren we wel een selectieprocedure. Aspirant leden (min. 18 jr) worden als kandidaat lid voorgedragen. Bestaande leden krijgen vervolgens twee weken de tijd om eventuele onderbouwde bezwaren kenbaar te maken. Zonder bezwaar wordt het kandidaatslidmaatschap omgezet in regulier lidmaatschap. Wellicht goed om te weten, tot op heden is er nog nooit een bezwaar binnengekomen dus wees welkom!

Trainingsdagen

Onze trainingsdagen zijn woensdag, donderdag en zaterdag. Vanaf de eerste zaterdag na 31 december wordt er begonnen met de opbouw voor het komende seizoen. We verzamelen om 14.00 uur bij het Mr. P.J. Troelstraplein voor een rondje door Twente. Op de eerste woensdagavond, nadat de klok vooruit gaat, starten we met de woensdagavond training. De woensdagavond staat vooral in het teken van hard rijden. We starten dan om 19.00 uur vanaf de carpoolplek bij Hengelo-West. De donderdagavond staat, ondanks dat beide naamgevers nog nooit gespot zijn, bekend als #henkwin. Om 19.00 uur vertrekken we dan vanaf het FBK-Stadion voor een rustiger rondje.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.