Groepsactiviteiten, Deelnemer Hengelo Kado

JLF Foto & Filmstudio

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres JLF Foto & Filmstudio
Langestraat 40
7551 DZ Hengelo

JLF Foto & Filmstudio

Gedreven fotografen en filmmakers met liefde voor het vak dat is JLF. Iedere dag werken zij aan mooie foto’s en meeslepende films voor hun klanten. Dankzij de jarenlange ervaring zijn zij hét adres voor al je foto- en filmprojecten, zowel zakelijk als particulier. Onder de naam jeleukstefoto.nl hebben ze furore gemaakt met spontane foto’s en sfeervolle films. Nu, als JLF Foto & Filmstudio, gaan ze zelfs een stapje verder. JLF doet bedrijfsfotografie, maken personeelsfoto’s, produceren commercials, vertellen verhalen met hun films, en nog veel meer! Zij verzorgen al jouw beeldmateriaal met passie en enthousiasme.

Dus kijk op de website, maak kennis met het team, en laat je verrassen door hun werk!

Vriendinnenfotoshoot

Heb jij een stel meiden waar je helemaal gek op bent en waar je urenlang mee kan lachen? Boek nu een fantastische vriendinnenshoot en dan leggen zij dat bijzondere moment tussen jullie op een spontane wijze vast.

Wanneer?

De vriendinnenfotoshoots kunnen het hele jaar door – lente, zomer, herfst of winter, zaterdags of door de week – als het maar niet regent. Afhankelijk van het zonlicht en seizoen wordt er gekozen voor één van de buitenlocaties. De locaties zijn binnen 5 minuten rijden van de studio in Hengelo.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Meer informatie

jlf.nl
info@jlf.nl
074-8221225

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.