Eten & drinken, Deelnemer Hengelo Kado

Kaldi Hengelo

Terug naar overzicht
Kaldi Hengelo
Winkelgebied Binnenstad Adres Kaldi Hengelo
Wemenstraat 12
7551 EX Hengelo

Kaldi Hengelo

Koffie is de meest gedronken drank ter wereld. Waarom zouden we daar niet meer van mogen genieten? Kaldi Hengelo is een plek waar je ontspannen kunt genieten van een kop koffie en alles hieromheen. De koffie wordt geserveerd met het mooiste servies en de beste lekkernijen. Bij Kaldi staat de beleving van koffie en thee centraal.

Koffie in alle soorten en maten

Bij Kaldi kun je genieten van koffie in alle soorten en maten. Een espresso, cappuccino of latte macchiato krijg je bij ons altijd van de beste kwaliteit. Elke koffieboon heeft zijn eigen specifieke smaak, zo is de één zoet en de ander bitter. Bij Kaldi maken wij gebruik van de Kaldi taste, je hebt de keuze uit een milde koffie, een rijke koffie en een sterke koffie. Kaldi heeft koffiebonen van hoogwaardige kwaliteit die de smaak en aroma ten goede komen.

Alles wat met de beleving van koffie te maken heeft vind je bij Kaldi. De beste espressomachines, lekkerste lekkernijen en het mooiste servies van Poul Pava en Bodum.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
Zondag (alleen op koopzondagen) 12.00 - 17.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.