Hengelo kersttrui

Welke Hengeloër wil dit nou niet?! De enige echte en unieke Hengelo kersttrui. Hiermee ben jij het stralende middelpunt tijdens het kerstdiner én op kerstmiddag🎄!

Hoe te bestellen?

Het is niet meer mogelijk om de kersttrui als pre-order te bestellen. Vanaf 6 december 2022 zijn ze verkrijgbaar bij Hengelo Promotie, Markt 8 voor € 29,95 per stuk.

Deze toffe trui (in de maten XS t/m 5XL) bestel je heel gemakkelijk via dit online bestelformulier. En bestel je voor 12 oktober dan betaal je €24,95 i.p.v. €29,95 per trui. Dit is een pre-order, zodra de truien binnen zijn neemt Hengelo Promotie contact met je op over het afhalen van je bestelling.

Heb je vragen over je bestelling of over de trui neem dan contact op via info@hengelopromotie.nl. Voor meer info over maten, bekijk dan hier de maattabel.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.