Kinderen & Familie, Groepsactiviteiten

Kever Events

Terug naar overzicht
Adres Kever Events
Cruys Voorberghstraat 110
7558 WL Hengelo

Kever Events

Voor het leukste bedrijfs- of gezinsuitje! Tijdens de outdoor Keverrally / Volkswagen bus tour als gezinsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje of teambuildingsactiviteit worden teams na de briefing met uitdagende opdrachten zoals bv “blind navigeren” verrast. Door gebruik te maken van een roadbook ga je met jouw team de uitgezette route tijdens deze roadtrip vinden. Een onvergetelijke beleving met Volkswagen busjes en Kever cabrio’s waarbij je zelf mag rijden. Dit is geen gewoon uitje, maar een reis terug in de tijd.

Gezinsuitje

Dagje toeren met een Volkswagen busje of Kever cabrio. Ga op stap en ontdek hoe mooi Twente is. Een heerlijk dagje toeren met een Volkswagen busje of kever cabrio. Met de retro busjes nieuwe herinneringen maken en nostalgisch genieten. Weten hoe het programma eruit ziet van zo'n dag? Kijk dan op de website www.keverevents.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 19.00 uur
Zaterdag & zondag 10.00 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.