Kinderen & Familie

Landgoedwinkel Reef

Terug naar overzicht
Adres Landgoedwinkel Reef
Twekkelerweg 350
7554 SE Hengelo

Landgoedwinkel Reef

De landgoedwinkel bestaat uit een rustpunt, de Pluktuin en een landgoedwinkel. De pluktuin is aangelegd op het eeuwenoude erf van boerderij ’t Reef in de buurtschap Twekkelo en ligt nabij een fietsknooppunt.

Bloemen plukken

Het bijzondere aan deze plek is dat je hier in het lente- en zomerseizoen de bloemen rechtstreeks uit de tuin mag plukken en dus zelf een mooie bos kan samenstellen! Het plukken gaat volledig op basis van zelfbediening. Je komt op het erf waar een tafel staat met daarop snoeischaartjes en handige mandjes om de bloemen in te dragen. Deze kun je pakken en heerlijk de tuin in wandelen en plukken. Na de pluk kun je je bos bloemen afmeten op dezelfde tafel. Hier leg je de stelen van de bloemen in en ziet u direct wat de kosten van de bos bloemen zijn. De bloemen verbind je met een elastiek en rol je daarna in kranten. Er staan emmers water klaar waar je de bos even in kan zetten.

Rustpunt

Daarnaast is er de gelegenheid om buiten op het terras in het zonnetje te zitten of binnen in een verbouwde stal van de boerderij. Neem ook een kijkje in de landgoedwinkel waar je o.a. terecht kunt voor varkensvlees, oude ambacht producten en cadeau artikelen.

Openingstijden rustpunt (half april t/m eind oktober)

Woensdag t/m zaterdag 09.00 - 16.00 uur

Openingstijden pluktuin (eind juni t/m eind september)

Woensdag t/m zaterdag 09.00 - 16.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.