Kunst & Cultuur, Kinderen & Familie, Uitgaan

Movie Unlimited Hengelo

Terug naar overzicht
Adres Movie Unlimited Hengelo
Beekstraat 41
7551 DP Hengelo

Movie Unlimited Hengelo

Movie Unlimited geeft je persoonlijke service! Voor, tijdens en na de film sta jij centraal. De bioscoop biedt haar gasten de ultieme mix: lekkere stoelen,maximale beenruimte, wandvullende doeken en... gezelligheid!

De bioscoop is te vinden in het hartje van Hengelo en voorzien van vijf zalen met ruim 800 stoelen.

Specials

Naast het reguliere filmprogramma worden er ook met enige regelmaat evenementen georganiseerd. Hierbij is te denken aan Ladies Nights, Kleuterbios of ontbijt bios.

Kinderfeestje

Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes naar de bioscoop voor een echt verjaardagsfeestje. De bioscoop heeft twee arrangementen samengesteld om er een spetterend filmfeestje van te maken. Deze vind je op de website.

Openingstijden

De openingstijden van de kassa zijn afhankelijk van het filmprogramma. Hierdoor verschillen de openingstijden per week. De actuele openingstijden van de kassa zijn altijd op de website te vinden.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.