Uitgaan

Muziekcafé De Cactus

Terug naar overzicht
Adres Café De Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ

Muziekcafé De Cactus

De Cactus is een gemoedelijke vriendelijke bruine kroeg en daarnaast ‘Het Kleinste Podium van Twente’. Hier kun je genieten van Live optredens van regionale, nationale en internationale bands & muzikanten.

Het Kleinste Podium van Twente

Al sinds 1995 is er op het gebied van verschillende stijlen muziek veel te beleven en te ervaren, soms zelfs drie tot vier avonden per week! De roots van Het Kleinste Podium van Twente vind je in de wereld van de Blues, Jazz, Soul, Pop, Rock, maar ook Ierse klanken, Rock&Roll, Singer Songwriting, Close Harmonie, Zigeuner en Klezmer sferen voelen zich thuis. Het programma is bijna altijd tot het komende jaar volgeboekt. Dit geeft aan dat de Cactus niet alleen bij haar gasten, maar ook onder de muzikanten een aangename ‘Live Muziek Plaats’ is.

En er is nog veel meer. Wat te denken van toneel, comedy en verhalenvertellers? Het komt allemaal voorbij in ‘De Cactus’. Neem vooral een kijkje in de agenda op de website van de Cactus.

Openingstijden

Kijk in de agenda op de website voor de juiste openingstijden.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.