Nacht van Hengelo

Zet in je agenda de Nacht van Hengelo 2024 is op vrijdag 7 juni!

Bruisend stadsfestival

Ontdek de nieuwe van de Nacht van Hengelo: een bruisend stadsfestival waar de straten tot leven komen met muziek, entertainment en verrassende activiteiten! Dit jaar wordt het bekende evenement voor het eerst georganiseerd door de verenigde horeca, en belooft het een festival van ongekende proporties te worden. Het iconische podium maakt plaats voor maar liefst 6 festival area's, verspreid door de hele stad!

  • De Appel
  • Pastorieplein
  • Marktplein
  • Langestraat
  • Willemstraat
  • Lambertusplein

Naast muziek kun je genieten van opkomend talent, theater en een breed scala aan entertainment. Kortom, een avond vol verrassingen die je absoluut niet wilt missen!

Mis de Nacht van Hengelo niet en dompel je onder in de betoverende sfeer van dit unieke festival!


Appelplein

Een onvergetelijke avond beleef je bij de Appel. Hier staat de Stevie Wonder Tribute band met Iva Wonder op het podium.

Lambertusplein

ACHTUNG! Zing, dans, lach, bewonder live on stage bij het Lambertusplein ACHTUNG!

Langestraat

DJ sensatie Mr Belt en Wezol Live zijn tijdens de Nacht van Hengelo te zien in de Langestraat. Ze worden vaak omschreven als het meest opvallende dj-duo van Nederland. Zowel in hun dj-sets als in hun releases vind je knallers van op samples gebaseerde housetracks, zorgvuldig samengesteld om een perfecte balans te vinden tussen het bekende en het onbekende. Met optredens op onder andere Tomorrowland, Mysteryland en Ultra Miami is er een grote kans dat je dit duo eerder hebt zien optreden.

Marktplein

Niet zomaar een Coverband, maar Bittersweet zie je op het marktplein tijdens de Nacht! Al jaren speelt deze 6-koppige band door het hele land het dak eraf. De energie, interactie, uitstraling en het meenemen van het publiek zijn hun sterke punten. Het publiek wordt op grote en kleinere feesten, zalen en pleinen keer op keer ingepakt. Zij spelen met een prachtige zangeres, een topzanger, een geweldige bassist, unieke toetsenist, mega gitarist en een opvallend acrobatische drummer.

Social media

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze social media kanalen: Facebook & Instagram

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.