3x high tea in Hengelo

Samen met je gezin, familie of vrienden een middag in de (binnen)stad, wie houdt er niet van! Even langs je favoriete winkels of een gezellig rondje over de markt. Hoe kun je dit nou beter afsluiten dan onder het genot van veel lekkers en thee? We hebben drie leuke high tea plekken voor je verzameld!

Terug naar overzicht
High Tea Lust Hengelo

Lust Bistro en Bakery

Bij de kleurrijkste bistro en bakery van Hengelo staat ook een heerlijke High Tea op de kaart! Samen met jouw gezelschap geniet je van seizoenshapjes, scones, clotted cream, jams, teabreads, pastry, rolls, teasweats en verschillende soorten tea. Ook leuk om in het weekend met de kinderen te doen, want Lust heeft ook een Kids High Tea! Een etagere vol lekkers en gezonds, speciaal voor de kids met thee of ranja. Hoe gezellig is dat?

De High Tea’s zijn wel uitsluitend op reservering, die één dag van tevoren gemaakt moet worden. Meer informatie? Bekijk de website van deze gezellige bistro en bakery.

Stravinsky

Bij Stravinsky staat er een heerlijke Tea&Treats op de menukaart. Geniet van verschillende smaken thee en heerlijke huisgemaakte zoete en hartige hapjes. Wil je dit een keer proberen? Dan wel even van tevoren reserveren.

Theetuin Driene

Voor een High Tea of Mini Tea kun je terecht bij Theetuin Driene. Onbeperkt thee (of koffie), mini soepje, diverse hartige hapjes, scones met clotted cream, jam of lemon curd en diverse zoete gerechtjes. Alles huisgemaakt en seizoensgebonden. Ben jij al verkocht? Vergeet niet te reserveren voordat je komt genieten van de heerlijke High Tea!

Kom je alleen? Geen probleem! Theetuin Driene heeft namelijk ook keuze uit verschillende Mini Tea’s. Bijvoorbeeld het drienerplankje die bestaat uit quiche, een broodje, scone, zoete snacks en een potje thee! Kijk voor alle mogelijkheden op de website of ga gezellig langs.

High tea bij Theetuin Driene
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.