Blog

3x pasta in Hengelo

Wereld Pasta Dag. Wij tippen drie restaurants waar je kan genieten van heerlijke pasta's (en heel veel ander lekkers!).

Terug naar overzicht
Pasta van LAB26

Lab26

Bij Lab26 wordt alles met liefde en verse ingrediënten uit Italië voor je bereid. En dat proef je! Op de menukaart vind je de lekkerste pastagerechten: Lab-onara (variant van de bekende carbonara), pasta Penne e salmone of Amatriciana. Loopt het water je al in de mond? Je kan ook kiezen voor een proeverij waar je naast pasta ook pizza en een aperitivo plank erbij krijgt. Heerlijk! Reserveren of bestellen voor thuis doe je via de website.

Intenzo

Met Intenzo beleef je de smaak van Italië op haar best! Met gerechten als spaghetti aglio, olio & peperoncino en ravioli funghi porcinco waan je je bijna in Italië. Je proeft de passie in de verfijnde, seizoensgebonden Italiaanse streekproducten, klassiek en smaakvol of modern en verrassend. Maar altijd voorzien van de unieke Intenzo touch: zinderend, frivool, vol karakter en rijk aan verse ingrediënten. Klinkt goed toch? Via de website van Intenzo kan je reserveren.

Pasta van Intenzo
Pasta Markanti Hengelo

Markanti

Schuif aan aan de lange bar of plof neer in één van de gezellige zitjes bij Markanti om te genieten van een heerlijke pasta! En welke, dat wordt lastig kiezen. Ga je voor de tortellini panna, de ravioli tartufo of de misto di forno. Allemaal lekker! Eet je liever thuis? De pasta's en pizza's kan je ook afhalen. Bekijk het menu op de website van Markanti.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.