4x beauty en wellness tips in Hengelo

Niet is zo fijn als even wat tijd voor jezelf. Zeker met dit regenachtige herfstweer. Maak eens een afspraak bij één van deze heerlijke beauty en wellness zaken in Hengelo en verwen jezelf met een geniet momentje!

Terug naar overzicht
Beauty Junkies Hengelo

Beauty Junkies

Alle beauty junkies opgelet! De plek voor een ontspannende paar uurtjes is bij Beauty Junkies in hartje Hengelo. Zodra je de drempel overstapt begint de ontspanning al. Kies uit één van de vele behandelingen voor handen, voeten, gezicht of lichaam. Ga voor een massage voor nog meer ontspanning, zoals de chill out massage of Lomi Lomi. Dit is een oeroude massagetechniek uit Hawaii. Door de zachte en ritmische bewegingen, die worden vergeleken met de golven van de Hawaïaanse oceaan en watervallen, wordt de spanning in je lichaam als het ware ‘weggespoeld’. Klinkt goed toch!? Reserveer online je afspraak en geniet van een momentje voor jezelf.

Salon Skin Glow

Salon Skin Glow

Een uitgebreide behandeling of advies over producten zodat je skin een mooie glow krijgt. Daarvoor ga je naar Salon Skin Glow in de Drienerstraat. Eigenaresse Inge zorgt ervoor dat jouw huid weer straalt en gezond is. Kies voor één van de huidverbeterende specials als microneedling, algae herbal peel of boek een relaxte gezichtsbehandeling. Een heerlijk ontspanningsmoment voor de geest en een oppepper voor de huid.

Cocooning Hengelo

Cocooning Beauty

Ook bij Cocooning beauty kun je terecht voor meerdere heerlijke behandelingen en producten om jezelf te verzorgen. Kies voor een ontspanningsmassage, voetmassage of maak een afspraak voor de browbar voor de perfecte wenkbrauw. En ben je zwanger? Ga dan voor de zwangersschapsmassage. Even complete ontspanning en rust. Je maakt een afspraak makkelijk via de website.

Villa Vital Hengelo

Villa Vital

Een heerlijke plek buiten de binnenstad om te ontspannen? Ga dan naar Villa Vital. Bij Villa Vital ervaar je een luxe en unieke beleving, gecombineerd met buitengewone resultaten. Een onmisbaar rustpunt in het hectische leven van iedere dag. Naast jouw rustmomentje, kun je ook voor cosmetische behandelingen terecht bij Villa Vital.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.