4x beauty en wellness tips in Hengelo

Werk, sport, school, druk, druk, druk… Denk je ook wel eens aan jezelf? Maak eens een afspraak bij één van deze heerlijke beauty en wellness zaken in Hengelo en verwen jezelf met een geniet momentje!

Terug naar overzicht

Beauty Junkies

Alle beauty junkies opgelet! Een heerlijke plek om verschillende behandelingen te laten doen óf goed advies te krijgen over producten waar je interesse in hebt is Beauty Junkies. En dat hebben ze bewezen! In 2016 heeft Beauty Junkies de prijs voor ‘beste schoonheidssalon van Nederland’ gewonnen en in 2019 de prijs voor ‘beste schoonheidsspecialiste’. Dat zegt toch genoeg! Reserveer online je afspraak en geniet van een momentje voor jezelf.

Salon Skin Glow

Een lekkere massage, uitgebreide behandeling of advies over producten zodat je skin een mooie glow krijgt. Daarvoor moet je naar Salon Skin Glow in de binnenstad! In je eentje genieten is heerlijk, maar samen is het ook nog eens gezellig. Vraag een vriendin mee voor een heerlijke duo behandeling en kom samen tot rust! Heb jij de glow boosters al geprobeerd? Dit is een nieuwe behandeling die wordt aangeboden, voor een intensieve boost van zowel huid als geest.

Cocooning Beauty

Ook bij Cocooning beauty kun je terecht voor meerdere heerlijke behandelingen en producten om jezelf te verzorgen. Maar naast uiterlijke verzorging is innerlijke verzorging ook belangrijk. Daarom heeft Marloes ook heerlijke recepten op haar website staan! Want uiterlijke verzorging begint van binnenuit.

Villa Vital

Een heerlijke plek buiten de binnenstad om te ontspannen? Ga dan naar Villa Vital. Bij Villa Vital ervaar je een luxe en unieke beleving, gecombineerd met buitengewone resultaten. Een onmisbaar rustpunt in het hectische leven van iedere dag. Naast jouw rustmomentje, kun je ook voor cosmetische behandelingen terecht bij Villa Vital.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.