4x spots voor (bok)bier

De bok is los! Het is herfst en daarmee is ook het bokseizoen aangebroken. Check deze vier plekken in Hengelo waar je een lekker (herfst) biertje scoort.

Terug naar overzicht

Speciaalbiercafé Het Uurwerk

Bij Het Uurwerk vind je wel 20 verschillende bieren op de tap en 108 van de fles. Van klassiek Belgisch tot de lokale craftbeer brouwerijen. Het hele jaar wisselt Het Uurwerk met seizoensbieren en wisselbieren op de tap. Een keer iets anders? Probeer dan eens een High-Beer arrangement.

Speciaalbiercafé het Uurwerk

Bier- een eetcafé ’t Pleintje

Wie kent ’t Pleintje niet! Dit café staat bekend om zijn speciaalbieren. Met altijd minstens 18 bieren van de tap en meer dan 60 verschillende bieren van de fles is dit een walhalla voor de bierliefhebber. Van traditionele Belgische bieren tot experimentele binnenlandse bieren. Hier vind je het!

Bokbiertje bij 't Pleintje

Twentse Bierbrouwerij

Bij de Twentse Bierbrouwerij vind je een fantastische formule: een oude boerderij in combinatie met een stoere brouwerij, hip interieur en ambachtelijke keuken met Twentse producten. In het proeflokaal geniet je van de lekkere gerechten en bij de borrel drink je natuurlijk hun eigen Twents bier. Van Twents Bok tot een Zoete Japie.

Biertje bij Twentse Bierbrouwerij

De Bierstudio

Thuis genieten van een heerlijk biertje? Dan mag een bezoek aan De Bierstudio niet ontbreken. Hier vind je ruim 400 verschillende bieren van over de hele wereld. Van lokale topbrouwerij tot aan nieuwe pareltjes. De Bierstudio vind je aan de De Wetstraat.

Bier bij de Bierstudio in Hengelo

Nog meer bokbier!

Zondag 22 oktober is het Boktober Festival op het Pastorieplein en de jaarlijkse Herfst Bokbierdag bij 't Pleintje.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.