4x spots voor warme chocolademelk

Brrrr met deze kou kun je wel een lekker hartverwarmend drankje gebruiken! Wat dacht je van een kop warme chocolademelk inclusief een flinke dot slagroom. Yummie! Wij tippen 4 spots waar je heerlijke warme choco drinkt (ook vegan!).

Terug naar overzicht

Stoet Hengelo

Deze fantastische plek vind je in de Bibliotheek. Gezellig bijkletsen, een boek lezen of even met je kids eropuit; bij Stoet kan het allemaal. En op de kaart vind je vele heerlijke warme drankjes. Crazy Caramel, Speculoos Latte of een Mochaccino. En zoek je een vegan versie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Probeer dan namelijk eens de Vegan Hot Choco. En voor de kids staat er een babychino of babychoco op de kaart. Als je eenmaal zit, wil je hier niet meer weg.

In december hebben ze bij Stoet een mooie actie. Maak een ander blij met een warme drank. Je bestelt en rekent twee warme dranken af en eentje reserveren ze voor diegene die hem op komt halen. Dat kan iemand zijn die normaal gesproken zich geen kopje koffie bij Stoet kan permitteren. Mooi gebaar!

STOET Hengelo | Beursstraat 34

Gouden combi: schaatsen en warme choco

Combineer een warme choco met een rondje schaatsen op de schaatsbaan op het Burgemeester Jansenplein. Er gaat namelijk niets boven opwarmen met warme choco na een middagje schaatsen!

Schaatsbaan | Burgemeester Jansenplein

Stadscafé de basiliek

Ook bij Stadscafé de Basiliek kun je terecht voor een goede kop warme chocolademelk (of een ander lekker warm drankje). Een prima optie als je een middagje aan het shoppen bent en even wil opwarmen. Neem er dan meteen ook iets lekkers bij!

Stadscafé de Basiliek | Enschedesestraat 1

Lust Bakery & Bistro

Deze kleurrijke en unieke hotspot vind je net iets buiten het centrum van Hengelo. Switch je koffie hier eens voor wat anders, bijvoorbeeld een Kinky Pinky of Sexy Sugar freaksheak. Dat ziet er toch geweldig uit. En als je dan toch hier bent, probeer dan meteen één van de sweets: bananenbrood, gember-wortel taart of een vegan cheesecake.

Lust Bakery & Bistro | Hazemeijerstraat 350

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.