4x spots voor warme chocolademelk

Brrrr met deze kou kun je wel een lekker hartverwarmend drankje gebruiken! Wat dacht je van een kop warme chocolademelk inclusief een flinke dot slagroom. Yummie! Wij tippen 4 spots waar je heerlijke warme choco drinkt (ook vegan!).

Terug naar overzicht

Stoet Hengelo

Deze fantastische plek vind je in de Bibliotheek. Gezellig bijkletsen, een boek lezen of even met je kids eropuit; bij Stoet kan het allemaal. En op de kaart vind je vele heerlijke warme drankjes. Crazy Caramel, Speculoos Latte of een Mochaccino. En zoek je een vegan versie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Probeer dan namelijk eens de Vegan Hot Choco. En voor de kids staat er een babychino of babychoco op de kaart. Als je eenmaal zit, wil je hier niet meer weg.

STOET Hengelo | Beursstraat 34

Vegan chocolademelk bij STOET

Røllesmølle

Ken jij het fika-momentje? Dit is een Zweeds ritueel waarbij de goede dingen van het leven worden gedeeld onder het genot van een kopje koffie en zoetigheid. Met een warme Tony chocomelk en een dot slagroom geniet je bij Røllesmólle volop van jouw fika-moment. Neem er dan ook een kaneelbulle of kladdkaka bij om het compleet te maken.

Røllesmølle | Thiemsbrug 2

Stadscafé de basiliek

Ook bij Stadscafé de Basiliek kun je terecht voor een goede kop warme chocolademelk (of een ander lekker warm drankje). Een prima optie als je een middagje aan het shoppen bent en even wil opwarmen. Neem er dan meteen ook iets lekkers bij!

Stadscafé de Basiliek | Enschedesestraat 1

Lust Bakery & Bistro

Deze kleurrijke en unieke hotspot vind je net iets buiten het centrum van Hengelo. Switch je koffie hier eens voor wat anders, bijvoorbeeld een Kinky Pinky of Sexy Sugar freaksheak. Dat ziet er toch geweldig uit. En als je dan toch hier bent, probeer dan meteen één van de sweets: bananenbrood, gember-wortel taart of een vegan cheesecake.

Lust Bakery & Bistro | Hazemeijerstraat 350

Freak Sheak bij Lust
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.