5x daghappen in Hengelo

Wat eten we vandaag? Na een lange dag schuif je het liefst gewoon aan tafel waar een heerlijke maaltijd voor je klaar staat. Vandaag even geen zin om te koken? Kom naar de binnenstad voor een daghap! Voor een klein prijsje wordt er een verse maaltijd voor je bereid. Een aantal eetcafés en restaurants in de binnenstad van Hengelo serveren dagelijks een daghap. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Terug naar overzicht
De Twee Wezen Hengelo Daghap

Grand Cafe De Twee Wezen

Bij de Twee Wezen kun je dagelijks terecht voor het Weesje van de dag! Iedere dag tussen 12:00 en 21:00 wordt het Weesje geserveerd. De maaltijd wordt gemaakt van dagverse ingrediënten, heerlijk! En dat voor maar €9,95. Kijk snel wat het Weesje van de dag vandaag is.

eten bij Stravinsky Hengelo

Stravinsky

Ook Stravinsky serveert een variërende daghap voor €12,50,-. Dagelijks wordt er via Facebook en Instagram gedeeld wat voor lekkers er deze week op het menu staat. Salades, noodles, burgers of een lekkere pasta. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen! Kijk op welke dag jouw favoriete maaltijd geserveerd wordt en verwen jezelf met een lekkere daghap.

Lunchen bij De Appel Hengelo

De Appel

Aan het begin van de nieuwe maand, wordt bij de Appel het appeltjes van de dag menu gepubliceerd. Ga jij ook een keer langs voor het appeltje van de dag? Kijk vooraf wat je geserveerd krijgt of laat je verrassen, schuif lekker aan! Samen met je familie óf met vrienden en vriendinnen. Super gezellig én makkelijk! Het appeltje van de dag wordt elke dag geserveerd tussen 16:00 en 21:30 voor maar €10,95.

Lunchen bij Eetcafe Blauwe Engel Hengelo

De Blauwe Engel

Bij de Blauwe Engel snappen ze ook dat er weinig zin is om nog te koken na een lange dag. Tussen 16:00 en 18:00 serveren zij daarom ook een heerlijke daghap voor €11,-. Op de website staat dagelijks wat er voor jou bereid wordt in de keuken. Benieuwd wat er vandaag op het menu staat?

Uit eten bij Triple B Hengelo

Triple B

Ook bij Triple B kun je elke week terecht voor een weekhap voor € 9,50. Elke week staat er iets anders op het menu. Kijk daarvoor op de Facebookpagina. Schuif dus lekker aan bij Triple B voor een smakelijke maaltijd. Let op: dit kan tot 16 uur.

The Green Room

The Green Room

Geen daghap, maar wel een toffe tip voor de lunch. Bij The Green Room bestel je een lunch try-out voor maar € 9,50. Het menu wisselt regelmatig, maar denk aan tomatensoep, panini, broodje met huisgemaakte eiersalade, huisgemaakte saucijzenbroodje en een salade. Geen keuze, maar gewoon allemaal! Reserveren kan via de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.