6x lekker ontbijten in Hengelo

Versgebakken broodjes, een yoghurt bowl, schuimende cappuccino of een heerlijke smoothie voor het ontbijt. Klinkt goed! Wij hebben 6 heerlijke ontbijthotspots in Hengelo voor je verzameld.

Terug naar overzicht

Røllesmølle

Deze toffe hotspot heeft heel veel lekkers op de kaart staan. Wil je je dag goed beginnen, plof dan eens hier neer. Je hebt keuze uit belegde broodjes, salades, yoghurt of een wrap. Neem daarbij heerlijke kopje koffie of een gezonde smoothie. Vergeet niet iets van het Fika låckers mee te nemen, zoals brownies of een muffin om jezelf te verwennen!

Røllesmølle | Thiemsbrug 2

Lef & Zen

Lef & Zen, dé nieuwe hotspot op het marktplein in Hengelo. Kies een fijn plekje op de bank bij het raam of in de zomermaanden op de rooftop. De echt vroege vogels kunnen hier op woensdag en zaterdag al om 7.30 uur terecht voor het ontbijt. Op de kaart vind je een kids ontbijt, poffertjes en kun je kiezen voor een luxe ontbijt met o.a. een croissant, aardbeien en yoghurt. Wil je de hele dag blijven zitten? Dat kan! Want ook voor lunch, borrel en diner kun je hier terecht.

Lef & Zen | Brinkstraat 9

STOET Hengelo

Deze heerlijke plek vind je in de Bibliotheek Hengelo. Alle ruimte om gezellig bij te kletsen, een boek te lezen of samen met je kids te genieten. Kom lekker langs & plof neer op één van de banken. Voor het ontbijt kies je uit French Toast, Bananenbrood, Guilty Breakfast (met pancakes, bananenbrood, vers fruit, croissants, yoghurt en meer lekkers) of een Easy Breakfast (met een croissantje met jam, een pastel de nata en een klein yoghurtje met granola).

STOET | Beursstraat 34

Stadscafé De Basiliek

Sinds kort kun je bij Stadscafé De Basiliek ook terecht voor een heerlijk ontbijtje. Natuurlijk staat de croissant op het menu, maar ook lekkere pancakes (met chocolademousse, aarbeiensaus en vers fruit, klinkt goed vind je niet!), een yoghurt bowl of kies voor een focacciabol met bijvoorbeeld roerei. Jummie!

Stadscafé De Basiliek | Enschedesestraat 1

Stravinsky

Bij Stravinsky kun je de hele dag genieten van een heerlijk ontbijt. Schuif aan wanneer jij dat wil en ga voor American pancakes, een yoghurt bowl of de breakfast fun. Gezellig samen met je kids, vriend, vriendin, familie of collega!

Stravinsky eten, drinken, slapen | Burg. Jansenplein 20

De Broodbode

Jullie kennen de Broodbode vast al wel. Een populaire plek voor een broodje tussen de middag, maar ook voor het ontbijt kun je bij de Broodbode terecht! Naast de heerlijk belegde broodjes zijn er ook salades, hot panini’s, chocola en koek. Voor het ontbijt raden we je een van de heerlijke sapjes en smoothies aan met een fruitsalade, yoghurt en granola bowl! De heerlijke gezonde granola bestaat uit gepofte spelt, havervlokken, zaden, pitten en gedroogd fruit. Healthy!

De Broodbode | Meijersweg 13

Er is meer!

En niet te vergeten; ontbijten kan natuurlijk ook bij de HEMA, IKEA en van der Valk Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.