6x uit eten en drinken met kinderen in Hengelo

Ontdek de leukste plekken in Hengelo waar je terecht kan met je kids voor lunch, drankje of diner. Wij hebben 6 tips voor je!

Terug naar overzicht

STOET Hengelo

In de Bibliotheek vind je dit heerlijke plekje: STOET Hengelo. Een gezellig lunchcafé waar je terecht kunt voor goede koffie, verse taart en lekkere broodjes. Voor de kids is er een ruimte om te spelen, heb jij even tijd voor dat ene boek of tijdschrift.

STOET Hengelo | Beursstraat 34

STOET Hengelo

Gran Caffé Markanti

Markanti, een fijne plek midden in het centrum van Hengelo waar je kan lunchen, dineren of borrelen met een Italiaanse touch. Op de kaart vind je voor de kleine gasten speciale kinderpizza's en pasta's en grote eters kiezen gewoon een grote pizza of pasta! En om het wachten leuker te maken, kunnen de kids zich vermaken in de speelhoek.

Gran Caffé Markanti | Brinkstraat 5-7

Gran Caffé Markanti

Lust, Bakery & Bistro

Wat een heerlijke, kleurrijke plek is dit, Lust, Bakerij & Bistro. Te vinden op het oude Hazemeijercomplex en een echte aanrader om met de kinderen even neer te ploffen. Bijvoorbeeld na een bezoekje aan Oyfo, maar ook 'gewoon' op een ander moment. Op de kaart vind je o.a. Freak Shakes (en echt ze zijn net zo lekker als ze eruit zien!), een Kids #tiktoktea, cupcakes maar ook voor lunch en diner kun je hier terecht.

LUST, Bakery & Bistro | Floris Hazemeijerstraat 350

Freakshake bij Lust Hengelo

Røllesmølle

Ook een echte aanrader met kids is Røllesmølle Lunsjkafé. Voor de allerkleinsten is er kinderkoffie en natuurlijk wat lekkers. Maar ook voor de lunch zit je hier goed. Ondertussen spelen ze heerlijk in het KruipKafé terwijl jij geniet van een kopje koffie.

Røllesmølle broodjes en koffie bar | Thiemsbrug 2

Rollesmolle kids Hengelo

Grand Café De Twee Wezen

Jij kent vast en zeker De Twee Wezen wel, midden in het centrum met groot terras. Ook voor kinderen is dit een fijne plek. Naast heel veel keuze op de menukaart (er is een speciale kinderkaart met allemaal lekkere dingen) is er een uitgebreide speelhoek naast het lounge gedeelte. En op zaterdag- en zondagmiddag is er Kids disco. De kids kunnen dan gezellig dansen en spelletjes spelen onder begeleiding van Kids Villa en Sport BSO Hengelo.

Grand Café De Twee Wezen | Burgemeester Jansenplein 23-24

Grand Café De Twee Wezen in Hengelo

Twentse Bierbrouwerij

Bij de Twentse Bierbrouwerij vind je een heerlijk speeltuin in het Twents Blagenbos. Deze ligt direct gelegen naast het terras. Hier kunnen de kids zich heerlijk vermaken terwijl jij geniet van een gezellig borrel of diner op het terras. Perfect voor het weekend of tijdens je vakantie.

Twentse Bierbrouwerij | Haaksbergerstraat 51

Het Twents Blagenbos (speeltuin) bij Twentse Bierbrouwerij

Meerrrrr!

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere leuke en gezellige restaurants om een hapje te eten. Op deze pagina vind je een compleet overzicht.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.