7x kinderfeestjes in Hengelo

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en ben jij nog opzoek naar een onvergetelijk kinderfeestje? Wij hebben de leukste plekken voor een kinderfeestje voor je op een rij gezet!

Terug naar overzicht

Een creatief feestje

Mozaïeken, graffiti spuiten, vogelhuisjes beschilderen, houden jouw kids ervan? Een kinderfeestje voor creatieve kids organiseer je bij Cadre! Alle kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in een uniek ontwerp, die ze zelf hebben gemaakt! Samen met drinken en wat lekkers genieten ze van de middag. Gezellig!

Actie in de taxi!

Voor de stoere kids die houden van actie, beleef je bij de Tapperij een onvergetelijke middag! Bij de Tapperij zoeken de kids de spanning op door te gaan lasergamen. Het aantal spellen kan je zelf bepalen. Na het lasergamen wordt er gezorgd voor patat met een snack en een lekker drankje. Reserveer snel!

Lekker jumpen

Een jump party voor echte waaghalzen! Voor een actieve invulling waar je absoluut een knalfeest beleefd moet je bij JUMP XL zijn. In de JUMP XL trampoline parken vind je trampolines en nog tal van andere attracties waar kinderen zich de hele middag kunnen vermaken. Je kunt dit feestje uitbreiden met een lekkere snack of een feestelijke maaltijd na het jumpen. Wie wil dit nou niet? Springen maar!

Plonzen maar

Kinderfeestjes bij het Twentebad. Altijd goed! Bij het Twentebad kunnen de kinderen zich vermaken in het zwembad met de mooiste glijbanen van Twente, een klimwand van zes meter en twee duikplanken. Je kunt kiezen voor de smulparty, de kanjerparty of de pannenkoekparty. Wil je meer weten over deze zwemparty’s? Bekijk de talloze mogelijkheden!

Een onvergetelijke dag

Wie kent Attractiepark de Waarbeek niet? Het is de Disneyland van Hengelo! Een kinderfeestje bij de Waarbeek begint met een cadeautje voor de jarige en wat lekkers voor alle kinderen. Daarna kunnen alle kinderen losgaan in de attracties met als afsluiter een feestelijke maaltijd. Beleef dit onvergetelijke kinderfeestje zelf!

Potje bowlen?

Een populaire locatie voor een kinderfeestje in Hengelo is YIPS! Bij YIPS nemen de kinderen het tegen elkaar op tijdens een potje bowlen. Als afsluiting wordt er gezorgd voor patat met een snack en is er ruimte voor de kids om nog even samen te spelen.

Filmpje pakken

Is jouw zoon of dochter fan van de bioscoop? Organiseer een feestje bij Movie Unlimited! Ga jij voor het filmfeestje of voor de high ranja? Tijdens het filmfeestje kijken de kinderen naar een Nederlands gesproken film en genieten ze van snoep, chips, popcorn en onbeperkt ranja. Daarnaast krijgen de kids na de film een ballon met een spekje en voor de jarige is er een speciaal presentje!

Uitrazen

Dit is een leuk outdoor kinderfeestje: paintballen! Bij Paintball Twente nemen ze het op tegen hun vriendjes en vriendinnetjes in een spannende strijd om de winst. Elkaar besluipen, verschuilen achter muurtjes en samenwerken in teams; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een stoere middag.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.