Blog

Avondje uit in Hengelo

Hengelo ontwaakt! Vanaf morgen kan er weer veel meer. We mogen stap voor stap weer dansjes wagen, een avondje genieten van theater, een filmpje pakken of een concert bezoeken. En ook evenementen zijn binnenkort weer mogelijk! Ontdek de beste tips!

Terug naar overzicht
LOEV Hengelo in de avond

Bezoek hét poppodium

De concertagenda van Metropool is weer lekker gevuld! Een hele lijst vol met mooie safe shows zoals Maan, Hannah Mae, Waltzburg en vele andere. Bij een safe show kan je op een veilige manier van live muziek genieten. Je hebt geen testbewijs nodig om een concert te bezoeken, een ticket is voldoende! Check de agenda.

Beleef het in Schouwburg Hengelo

De komende weken geniet je bij Schouwburg Hengelo van verschillende voorstellingen. Zo komen Veldhuis & Kemper, Roué Verveer en Guido Weijers naar Hengelo. Ontdek alle voorstellingen op de website van Schouwburg Hengelo.

Film kijken bij Movie Unlimited Hengelo

Filmpje pakken

Eindelijk kan je weer een filmpje pakken bij Movie Unlimited Hengelo! Ga naar De Slag Om De Schelde, K3: Dans van de Farao, Zwaar Verliefd! 2 of Godzilla vs Kong (en nog heel veel meer). Vanaf zaterdag 26 juni is er geen maximum groepsgrootte mee en kunnen er 100 personen in de zaal. Bekijk welke films je kan zien in Hengelo.

Filmhuis Hengelo heeft in juni, juli en augustus een zomerstop, maar op zaterdag 28 augustus starten ze het seizoen met een gratis buitenfilm op het Schouwburgplein. Dan kan je genieten van de zonnige, zomerse, Britse feelgood film Fisherman's Friends

Doe een dansje!

Café 't Neutje & The Three Musketeers
Lekker weer ouderwets dansen bij 't Neutje en de The Three Musketeers! Vanaf 22 uur zaterdag 26 juni kan het weer. Wel moet je dan je coronacheck app laten zien met een negatief testbewijs. Tot 22 uur kan je op het terras zitten volgens de geldende maatregelen. Daarna geldt dus de testplicht.

Vios
Eindelijk kan je weer dansen bij Vios! Zaterdag 26 juni is Vios van 23 tot 5 uur weer geopend! Hoe werkt het: koop een ticket, download de coronacheck app, neem je ticket, testbewijs (max. 40 uur oud) en ID kaart mee. Ben je volledig gevaccineerd, of in het bezit van een herstelbewijs niet ouder dan 6 maanden, dan is een test niet nodig.

Club Merlijn
Club Merlijn blijft nog even gesloten. Er wordt achter de schermen hard gewerkt en de puntjes op de i gezet om de laatste werkzaamheden af te ronden. En dan: nieuwe concepten en mooie clubavonden. We houden je op de hoogte!

Vogue Hengelo
Vanaf zaterdag 26 juni vanaf 22 uur kan je weer een bezoekje brengen aan Vogue! Hou er wel rekening mee dat je alleen naar binnen kan met een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest.

Gezellig borrelen

Een avondje gezellig borrelen op het terras of in het café kan weer! De horeca mag vanaf morgen weer normaal geopend zijn, er zijn geen restricties meer op tijden of aantal bezoekers (mits de 1,5 meter wordt gehandhaafd). Ook kunnen we weer binnen terecht in de horeca, maar dan wel met vaste zitplaats.

Ontdek alle gezellige cafés, bars en restaurants in Hengelo.

Uit eten bij Stravinsky Hengelo

Uitagenda

Langzaamaan vult de Uitagenda zich weer met mooie evenementen en activiteiten! Er komt een zomer aan vol met leuke, nieuwe en gezellige activiteiten. Check de agenda!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.