Blog

Hamam het Oosten

Een dagje heerlijk ontspannen; met vriendinnen, je lief of alleen. Dat doe je bij Hamam het Oosten. Massages, gezichtsbehandelingen, een manicure. Dat klinkt wel als een rustgevend dagje uit, toch? Wil je geen behandeling, maar wel toe aan een korte break? Ook dat kan.

Terug naar overzicht
Ontspannen bij Hamam Hengelo

Hamam is een van oorsprong Turks bad ritueel. Een behandeling is een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep en gebeurd via een zeer oude techniek en traditie. Hamam het Oosten heeft een Hamam Arena waar een verwarmde buiksteen te vinden is. Hier kan je lekker op ontspannen en verwarmen. En als dat nog niet genoeg redenen zijn om een bezoekje te brengen, dan overtuigt dit je wel. En een hamam behandeling heeft ook een aantal voordelen: verbeterde bloedsomloop, bestrijdt stress en spanning, zorgt voor een zuivere huid en zorgt voor verbeterde ademhaling. Boeken dus!

Hamam behandeling

Arrangementen

Bij Hamam het Oosten heb je keuze uit verschillende arrangementen. Van een Hamam klassiek tot een Istanbul arrangement (met scrub en inzeepmassage, oliemassage en modderpakking). Een perfect uitje om jezelf te verwennen of om samen van te genieten. Boek je een arrangement dan kan je de hele dag gebruik maken van de faciliteiten van de Hamam: Finse sauna, infrarood sauna, stoombad en de Hamam Arena.

Beautybehandelingen

Wil je meer? Boek dan ook een beautybehandeling erbij. Een lichaamsmassage, gezichtsbehandeling, manicure of wat dacht je van een modder/chocolade pakking. Even bijkomen na een behandeling doe je in de relaxruimte met een warm of koud drankje.

Boek direct via www.hamamhetoosten.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.