Blog

IJsjestijd!

Mmmm. Op een warme dag is er niks lekkerder dan het eten van een verfrissend ijsje. Wij hebben voor je op een rijtje gezet waar je in Hengelo de lekkerste ijsje eet.

Terug naar overzicht
IJsvitrine van van der Poel IJs

Van der Poel IJs

Van der Poel is natuurlijk hartstikke bekend in Hengelo en de omgeving. Kiezen is hier moeilijk, want je haalt hier de meest originele smaken. Wat dacht je van ‘Caramel Nut Explosion’ en ‘Bananensoes’ en natuurlijk de ijssmaak van deze maand. Eén ding is zeker, hier proef je het lekkerste ijs van Twente. Van der Poel IJs vind je aan de Bornsestraat en in de binnenstad aan de Enschedesestraat.

Damascus Sweets

Zit je op het nieuwe marktplein en ineens heb je zin in een ijsje. Nou, dan hoef je niet ver te zoeken! Damascus Sweets, aan de kant van de Brinkstraat, verkoopt heerlijk ambachtelijk geschept ijs in allerlei smaken. Jummie! Probeer ook eens Bakdash ijs. Dit is een Syrische specialiteit die ze hier zelf maken. Het ijs van witte chocolademelk wordt gedraaid in een machine, waarna het uitgerold wordt, er pistachenootjes overheen gaan het ijs wordt opgerold.

Triple B

Bij de ijscorner van Triple B kan je terecht voor heel veel lekkers. Zoals het vertrouwde softijsje en de milkshakes. Of kies voor slush, frozen yoghurt, ice coffee of yoghurt bowls.

IJssalon Intenzo

Stel je eens voor: de intense smaaksensatie zoals je die ervaart bij het eten van echt Italiaans ijs. Dat kan bij Intenzo. Plof lekker neer op het terras en geniet van een heerlijke ijscoupe. Een handijsje kan natuurlijk ook. Intenzo serveert het heerlijke ijs van Van der Poel. Ook hebben ze verschillende lactose en suikervrije smaken.

Franky’s ijs

Onder het mom "Franky's ijs brengt het ijs tot aan uw deur" probeert Frank heel Hengelo van ijs te voorzien op de ouderwetse manier van venten. Genieten van een lekker ijsje van Franky's kan in het weekend, dan is hij met zijn kar te vinden in één van de Hengelose wijken. Op zijn Facebookpagina vind je welke wijk wanneer dat is.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.