Blog

IJsjestijd!

In de zomer is er niks lekkerder dan het eten van een ijsje! Wij hebben een aantal tips voor je, waar je de lekkerste ijsjes kan eten.

Terug naar overzicht

Franky’s ijs

Onder het mom "Franky's ijs brengt het ijs tot aan uw deur" probeert Frank heel Hengelo van ijs te voorzien op de ouderwetse manier van venten. Franky's ijs is actief vanaf maart tot half oktober in verschillende wijken in Hengelo. Met heerlijke smaken als aardbei, chocolade, bosvruchten, mango en nog veel meer rijdt hij door Hengelo.

Van der Poel IJs

Van der Poel is natuurlijk hartstikke bekend in Hengelo en de omgeving. Kiezen is hier moeilijk, want je haalt hier de meest originele smaken. Wat dacht je van ‘Caramel Nut Explosion’ en ‘Bananensoes’ en natuurlijk de ijssmaak van deze maand ‘Nutella’. Eén ding is zeker, hier proef je het lekkerste ijs van Twente. Van der Poel IJs vind je aan de Bornsestraat en in de binnenstad aan de Enschedesestraat.

Triple B

Bij de ijscorner van Triple B kan je terecht voor heel veel lekkers. Zoals het vertrouwde softijsje en de milkshakes. Of kies voor slush, frozen yoghurt, ice coffee of yoghurt bowls.

Meesterlijke Koffie

Geen ijsjes, maar wel heerlijke ijskoffie, ijscappuccino of ijscappuccino-sorbet bij Meesterlijke Koffie. Mmmm, een echte traktatie op warme dagen!

IJssalon Intenzo

Stel je eens voor: de intense smaaksensatie zoals je die ervaart bij het eten van echt Italiaans ijs. Dat kan bij Intenzo. Plof lekker neer op het terras en geniet van een heerlijke ijscoupe. Een handijsje kan natuurlijk ook. Intenzo serveert het heerlijke ijs van Van der Poel. Ook hebben ze verschillende lactose en suikervrije smaken.

Carpe Diem

In het winkelcentrum Thiemsbrug is Carpe Diem te vinden. Hier vind je een enorme keuze aan ijssmaken. Meteen als je binnenkomt in het winkelcentrum zie je de kleurrijke vitrine al staan. Kies je favoriete smaken en krijg ze in een hoorntje of uit een bakje, met slagroom of met spikkels.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.