Blog

IJsjestijd!

Er is niks lekkerder dan het eten van een ijsje! En de komende dagen wordt het heerlijk weer, dus tijd voor een ijsje!

Terug naar overzicht

Franky’s ijs

Onder het mom "Franky's ijs brengt het ijs tot aan uw deur" probeert Frank heel Hengelo van ijs te voorzien op de ouderwetse manier van venten. Franky's ijs is actief vanaf maart tot half oktober in verschillende wijken in Hengelo. Met heerlijke smaken als aardbei, chocolade, bosvruchten, mango en nog veel meer rijdt hij door Hengelo. In de week van maandag 14 t/m zondag 20 september is hij bijvoorbeeld op dinsdagmiddag in ’t Wilbert te vinden. Op donderdagmiddag is hij in Groot en Klein Driene en op zaterdagmiddag kun je hem vinden op het Vosselbelt.

Nog een kleine tip: je hoeft niet lang te zoeken om Franky’s ijs te vinden, hij deelt namelijk dagelijks voor vertrek een linkje waarop je zijn locatie kunt zien! Deze link is te vinden op zijn Facebookpagina: ‘Franky’s Food’.

Van der Poel IJs

Van der Poel is natuurlijk hartstikke bekend in Hengelo en de omgeving. Kiezen is hier moeilijk, want je haalt hier de meest originele smaken. Wat dacht je van ‘Caramel Nut Explosion’ en ‘Bananensoes’ en natuurlijk de ijssmaak van deze maand ‘Nutella’. Eén ding is zeker, hier proef je het lekkerste ijs van Twente. Van der Poel IJs vind je aan de Bornsestraat en in de binnenstad aan de Enschedesestraat.

Triple BTripleB Beer Burger & Beef

Bij de ijscorner van Triple B kan je terecht voor heel veel lekkers. Je kunt hier zoals altijd nog terecht voor je vertrouwde softijsje en milkshake, maar ze hebben nu veel meer verschillende smaken. Ook kun je er nu schepijs halen en voor diverse soorten slush, frozen yoghurt, ice coffee en yoghurt bowls ben je aan het juiste adres. En hou je ook van een verse smoothie? Die haal je hier nu ook. En wil je echt iets bijzonders, probeer dan een freakshake! Ze zijn er in verschillende smaken en echt een feestje om te eten.

Meesterlijke Koffie

Geen ijsjes, maar wel heerlijke ijskoffie, ijscappuccino of ijscappuccino-sorbet bij Meesterlijke Koffie. Heerlijk voor op de laatste warme zomerdagen die er aan komen. De afgelopen jaren kwam de koffie van Meesterlijke Koffie als beste uit de AD-koffietest en dat zegt natuurlijk wel wat! Je vindt Meesterlijke Koffie aan de Drienerstraat.

Carpe Diem

In het winkelcentrum Thiemsbrug is Carpe Diem te vinden. Hier vind je een enorme keuze aan ijssmaken. Meteen als je binnenkomt in het winkelcentrum zie je de kleurrijke vitrine al staan. Kies je favoriete smaken en krijg ze in een hoorntje of uit een bakje, met slagroom of met spikkels, Carpe Diem heeft het allemaal!

IJssalon Intenzo

Stel je eens voor: de intense smaaksensatie zoals je die ervaart bij het eten van echt Italiaans ijs. Dat kan bij Intenzo. Plof lekker neer op het terras en geniet van een heerlijke ijscoupe. Een handijsje kan natuurlijk ook. Intenzo serveert het heerlijke ijs van Van der Poel. Ook hebben ze verschillende lactose en suikervrije smaken.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.