Blog

Lunch & lekkers voor thuis

Thuis lekker lunchen of genieten van ander lekkers ! Dat kan. Laat je broodje, salade of ander lekkers aan huis bezorgen door de Hengelose horeca. Hieronder een overzicht van de zaken die bezorgen.

Terug naar overzicht

Lab26

Bij Lab26 kan je terecht voor een heerlijke lunch: Golden Brown Lunch. Biologisch, volkoren en zelfgemaakte grote broodjes. Gevuld met de beste Italiaanse ingrediënten. Van simpel belegde Italiaanse broodjes naar de meest bijzondere en klassieke Italiaanse combinaties. Bestel jouw broodje voor lunch via www.lab26.nl

Meesterlijke Koffie

Ook bij Meesterlijke Koffie & Thee kan je je koffie (en thee) meenemen. Neem dan gelijk ook wat lekkers mee voor bij de koffie of thee. En sinds kort bestel je hier elke woensdag t/m zaterdag ook een heerlijke take-out lunch. Broodje Smashed Avocado, wrap met zalm of een pompoen pita. Jammie! Bestellen kan via de website.

Knetter

Bij Knetter vind je alleen maar lekkers, huisgemaakt in de eigen Knetterkeuken. Voor jezelf, om samen te delen of een ander mee te verrassen. Brownies, fudge, rocky road en meer. Of kies uit de specials zoals een de Zoete Keep on Smiling box. Daar word je instant vrolijk van! Bestel hem snel voordat ie op is. Zo geniet je thuis van al het lekkers van Knetter. Alle info vind je op de website.

The Green Room

Al het lekkers voor de lunch (broodjes, panini's, salade of soep) van The Green Room is nu ook af te halen (en woon je in postcodegebied 7551 dan bezorgen ze ook!). Via de website plaats je je bestelling. Bezorging en afhalen kan van maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur. Ook kan je appel- en monchoutaarten en drie verschillende cakes bestellen voor thuis of op het werk. En wat dacht je van een complete High Tea!

Alles wordt verzorgd door cliënten en begeleiders van de JP van der Bent stichting. Deze stichting helpt mensen die ondersteuning kunnen gebruiken, zodat zij volwaardig kunnen meedraaien in de maatschappij. De stichting doet dat onder andere door geschikte werkplekken te creëren, zoals in het Theatercafé van Schouwburg Hengelo.

Triple B

Elke dag kan je bij Triple B gebruik maken van het take-away menu. Je bestelling geef je door via 074-291 4390. Liever bezorgen? Dat kan ook! Dagelijks tussen 11.30 en 14.00 uur en tussen 17.00 en 20.00 uur. Vanaf € 15,- is het bezorgen gratis. Kijk op de website voor het speciale take-away menu.

De Twee Wezen

De Twee Wezen bij je thuis! Elke dag tussen 10.00 en 21.30 uur bezorgen ze jouw favoriete broodjes, hapjes, soepen, salades en warme gerechten bij je thuis. Bezorgen kan vanaf € 15,-. Bestellen doe je via de website.

De Broodbode

Zin in een lekker broodje? Geen zorgen, de Broodbode bezorgt. Van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur worden de broodjes bij je bezorgd. Bestellen doe je online, via de website. Bezorgkosten voor bestellingen onder de € 20,- zijn € 3,50. Hou rekening met besteltijden en bezorgen:

Voor 9 uur besteld: 11.00 – 11.30 en later
Voor 9.30 uur besteld: 11.30 – 12.00 en later
Voor 10.00 uur besteld: 12.00 – 12.30 en later
Voor 10.30 uur besteld: 12.30 – 13.00 en later
Voor 11 uur besteld : 13.00 – 13.30 uur

High Tea

Mmmm geniet van een lekkere high tea thuis! Bij Theetuin Driene kan je vanaf 15 oktober een high tea afhalen. Vol met allemaal lekkers. De high tea kost € 16,50 per persoon en kan je bestellen via info@theethuindriene.nl of via whatsapp 06-14760088.

Bakkie koffie!

Bij Coffee-Star kan je nog steeds je bakkie koffie halen, maar dan to-go. Via de zij-ingang van de Bibliotheek is Coffee-Star te bereiken.

Carpe Diem Lunch & Diner

Bij Carpe Diem hebben ze een leuke actie bedacht: de lockdown afhaal actie 1+1 gratis. Het menu vind je op de Facebookpagina. Geef je bestelling door via 074 - 2434440. Afhalen kan van maandag t/m zondag van 11.00 tot 19.00 uur.

Brasserie 't Marktzicht

Lunch, high tea, diner of ontbijtservice bezorgen of afhalen. Het kan bij Brasserie 't Marktzicht!

  • Dinsdag t/m zaterdag vanaf 11:00 tot 15:00. Menukaart voor alle lunchgerechten, snacks en gebak.
  • Donderdag en vrijdag vanaf 17:00 tot 20:00. Menukaart voor alle diner gerechten, hapjes, wijnen en bieren.
  • High tea op bestelling 15€ p.p incl. 2 theesoorten (vanaf 2 personen)
  • Zaterdag ontbijtservice tussen 09:00 en 11:00 €8,50 p.p.

Bestellen? Bel dan 074 – 785 80 97 of maak gebruik van de WhatsApp functie.

Loev

Zin in een Loevely Lunch? Bestel dan bij Loev de lunchbox voor twee personen. Gevuld met sandwich steak tartaar of smashed avocado + eitje, salade met garnituur, yoghurt met mango en huisgemaakte granola, sapje (keuze uit rode biet en verse jus) en een brownie. Klinkt goed toch! Een lunchbox kost € 30,- en bestel je via de website van Loev.

Koffie-to-go

Lekker koffie-to-go haal je bij Gustaf Hengelo. Met een lekker koekje erbij!

Stravinsky

Ook van de lekkere lunchgerechten van Stravinsky kan je thuis genieten. Op de kaart staat bijvoorbeeld de BLTA, broodje huisgemaakte tonijnsalade, clubsandwich of de spicy chicken cajun. Bestellen die je via de website. Bestellen kan elke dag. Op de website zie je precies wanneer je je gerecht kan ophalen.

Thuis uit eten

Blijven genieten van je favoriete gerechten? En de lokale horeca steunen? Kijk dan snel bij welke restaurants je kan afhalen of laten bezorgen. Zo geniet je thuis van je favoriete gerecht.
Kijk hier!
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.