Blog

Ontdek deze 5 terrassen buiten centrum Hengelo

Ontdek een keer een ander terras! Ken jij deze 5 terrassen buiten het centrum van Hengelo al? Stap op de fiets of pak de auto en plof neer.

Terug naar overzicht

WOODS Eatery

Het hele jaar door voelt het op deze hotspot als de zomer, maar je proeft er gerechten uit alle seizoenen. Woods Eatery ligt op een prachtige plek verscholen tussen de bomen en aan het water. Groenten en granen spelen een hoofdrol op het menu, aan jou de keus of je je gerecht plantaardig wil houden of biologisch vlees of duurzame vis wil toevoegen.

Van der Valk Hengelo

Ben je aan de wandel of lekker aan het fietsen, denk dan bij je tussenstop eens aan het terras van Van der Valk. Een ideale plek voor een goed glas wijn, kopje koffie, lunch of diner/ Want zeg nou zelf, lekker eten en genieten van het zonnetje wil toch iedereen.

Twentse Bierbrouwerij | Proeflokaal

Bij de Twentse Bierbrouwerij | Proeflokaal vind je een unieke formule: een combinatie van een groene omgeving, stoere brouwerij, hip interieur en een ambachtelijke keuken met Twentse producten. Op het heerlijke terras geniet jij van een lekker biertje, terwijl de kinderen spelen in het ‘Twentse Blagenbos’. Of plof met je vrienden neer op het terras en bestel een bierbucket!

Restaurant Bij Boenders

Midden in Beckum vind je Restaurant Bij Boenders, dé plek om je wandel- fietstocht te combineren met een bezoekje aan het terras. Zoek een plekje in de schaduw of zon en geniet van koffie met appelgebak, een verfrissend drankje of heerlijke lunch.

Lust, Bakery & Bistro

Deze nieuwe hotspot vind je in het oude Hazemeijer complex en wordt echt prachtig! Op het terras kan je al genieten van een aantal ‘lustige’ gerechten, een broodje, vegetarische salade of vegan bowl. Maar ook voor de lekkerste tea, sweets & shakes kan je op het terras terecht. Openingstijden: woensdag t/m zondag van 11.30 tot 19.00 uur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.