Bed & Breakfast

Bed & Breakfast Erve Groot Avest

Terug naar overzicht
Locatie Bed & Breakfast Erve Groot Avest
Oelerschoolpad 14
7554 SR Hengelo

Bed & Breakfast Erve Groot Avest

De accommodatie bestaat uit een tweepersoons zit/slaapkamer met keukenblok met koelkast, magnetron en Senseo-apparaat. De kamers zijn voorzien van 2 eenpersoons bedden. Je kunt gebruik maken van een eigen badkamer, voorzien van wastafel en douche. Er is een apart toilet op de kamer aanwezig. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van centrale verwarming. Je hebt de beschikking over een eigen televisie en draadloos internet. De kamers zijn bereikbaar middels een eigen entree.

Mogelijkheden

In overleg is er heel veel mogelijk op Erve Groot Avest! Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke picknickmand om mee te nemen op een dagtochtje? Wij verzorgen het graag. Ook een warme maaltijd kan op verzoek verzorgd worden. De omgeving van Erve Groot Avest leent zich bijzonder goed voor fietstochtjes. Uiteraard kunnen wij fietsen voor je regelen. Ook kennen we allerlei adresjes om eens lekker te eten, te winkelen of jezelf in de watten te laten leggen, vraag ernaar bij de gastvrouw. In overleg is het mogelijk om een huisdier mee te nemen. Ook voor een paard kan stalling worden geregeld.

Langere periode

Kom je niet naar Twente als toerist, maar ga je hier aan het werk voor een korte of langere periode? Ook dan ben je van harte welkom op Erve Groot Avest. De voordelen: geen lange reistijden richting huis, en indien gewenst staat er ‘s ochtends een lunchpakket en ‘s avonds een warme maaltijd voor je klaar. Plaatsen als Almelo, Rijssen, Enschede, Haaksbergen en Neede zijn allemaal binnen een half uur te bereiken per auto.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.