Bed & Breakfast

Bed & Breakfast Gebouw16

Terug naar overzicht
Locatie Bed & Breakfast Gebouw16
Esrein 61-63
7553 CX Hengelo

Bed & Breakfast Gebouw16

Of je nu voor zaken of voor je plezier in Hengelo bent, een verblijf in deze B&B voegt daar een extra dimensie aan toe. Je logeert in de voormalige spuiterij-zandstralerij van Stork, die de geschiedenis van Hengelo als metaalstad in leven houdt.

Er zijn vier aparte een- of tweepersoons slaapunits met eigen opgang, douche en toilet. Elke unit is voorzien van een comfortabele boxspring. Er is een gemeenschappelijke ruimte. Hier staat elke ochtend een vers ontbijt met Twentse streekproducten klaar. Ook is er een binnentuin, waar je heerlijk kunt ontspannen met een kopje koffie. Voor het diner maak je gebruik van een van de vele eetcafés en restaurants die op loopafstand van de B&B liggen.

De B&B is een perfecte uitvalsbasis voor een toeristisch of zakelijk verblijf. De locatie is op loopafstand van het Centraal Station en dichtbij de A35. Parkeerruimte is voldoende aanwezig op eigen terrein.

Voor beschikbaarheid kijk je op de website van de bed & breakfast.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.