Camping

Camperplaats Eulerhook

Terug naar overzicht
Locatie Vöckersweg 19
7554 RK Hengelo

Camperplaats Eulerhook

Camperplaats Eulerhook is gelegen in het hart van het mooie en landelijke Twente. Het is een rustieke camperplaats, omringd door dier en natuur. De camperplekken zijn ruim opgezet en je hebt veel privacy.

Door de ligging is Camperplaats Eulerhook het ideale uitgangspunt voor diverse wandel- en fietstochten. Daarnaast zijn de plaatsen Hengelo, Enschede, Hof van Twente, het pittoreske Delden en landgoed Twickel makkelijk per fiets alsook met de auto te bereiken. Terwijl de nieuwsgierige Jersey koeien een oogje in het zeil houden geniet je van het coulisselandschap van de buurtschap Oele. Enkele kernwoorden behorend bij deze camperplaats: rust, natuur, boerderijleven, wandelen, fietsen, onthaasten, rustiek en historie. Historie ‘De Vocker’.

Boerenerf

Op het boerenerf aan de Vöckersweg heeft de familie Ter Bekke de ruimte gecreëerd voor ruim 15 campers. De geschiedenis van het boerenerf dateert al uit 1500. In 1905 kwam hier de eerste familie Ter Bekke wonen. Nu, ruim 100 jaar later, is de 3e generatie gestart met een camperlocatie. Van oudsher is de boerderij -ook wel ‘De Vöcker’ genoemd- een boerderij waar veelal koeien werden gehouden. In 1990 zijn Henny en Ine ter Bekke begonnen met hun veehouderij. De voorkeur van Henny ging destijds uit naar het niet alledaagse Jersey rund.

Openingstijden

De camperplaats is het hele jaar geopend. Prijs all-in € 14,- per nacht per camper

Wandelen

In Oele heb je verschillende mooie wandelroutes.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.