Bed & Breakfast

Hof van Beckum B&B

Terug naar overzicht
Locatie Hof van Beckum B&B
Bentelerweg 27
7554 RB Hengelo

Hof van Beckum

Hof van Beckum is landelijk gelegen aan een doorgaande weg net buiten het kerkdorp Beckum. 's Zomers verscholen tussen de maisvelden met tegenover bos en heidevelden van het Landgoed Twickel. Geschikt voor fijne wandelingen en fietstochten bijvoorbeeld naar Kasteel Twickel vlakbij het Twentse dorp Delden. Op de zandpaden in de naaste omgeving kan het aloude Twentse spel ""klootschieten"""" worden beoefend. Bij mooi weer zitje achter in de tuin bij de geitjes en onze shetland pony. Hengelo en Enschede liggen op fietsafstand.

Het ontbijt is in de gezellige gastenkamer waar ook bankstel en tv aanwezig is alsmede een complete keuken waar je zelf iets kan klaar maken. Koffie en thee gratis.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.