Camping

Minicamping Twekkelo | Woha-li

Terug naar overzicht
Locatie Minicamping Twekkelo | Woha-li
Twekkelerweg 347A
7547 SC Hengelo

Minicamping Twekkelo | Woha-li

Mini Camping Twekkelo is een kleine camping dat ligt in een coulisselandschap tussen de twee steden Hengelo en Enschede. Hierdoor heb je bij ons de rust van het platteland en het gemak van de stad dichtbij.

Slapen in een tipi

Kom even los van je drukke bestaan en geniet. Slapen in een Tipi, het is een unieke ervaring. Een tipi is een originele indianentent. Het brengt je dichter bij de natuur en je kunt er helemaal tot rust komen. Onze tipi´s staan midden in een natuurlijke omgeving en zijn voorzien van alle gemakken. In het midden van de tipi ligt de vuurplaats waardoor het lekker warm is in de tipi. verder bieden wij diverse workshops aan, gegeven door mensen met een zelfde visie en als sleutelwoord respect. Op de camping hebben we een leuke ruimte waar zich ons winkeltje “Dyla” bevindt. Het is een winkeltje waar men leuke hebbedingetjes kan kopen of praktische zaken voor het outdoor cooking. De openingstijden variëren, maar je mag altijd even aan de bel trekken.

Overnachten woonwagen

Overnachten in een woonwagen op Mini Camping Twekkelo brengt je dichter bij de natuur en mede daardoor kun je er echt helemaal tot rust komen. Op twee velden staan de woonwagens midden in een natuurlijke omgeving. Elke woonwagen wordt compleet ingericht verhuurd.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.