Kunst & Cultuur, Kinderen & Familie

Oyfo Techniekmuseum

Terug naar overzicht
Adres Oyfo Techniekmuseum
F. Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Oyfo Techniekmuseum

Ga op ontdekkingstocht door het nieuwe museum In de oude fabriek van Hazemeijer onderzoek je wat techniek in ons leven betekent. Zie hoe onze wereld verandert door technologie. Kom alles te weten over stoommachines en smartphones, robots en kunst, energiebronnen en onze planeet. Kortom, alles over mens en techniek. Niet alleen door te kijken, maar vooral door te doen!

Oyfo opent

Op 18 juli opent Oyfo de deuren van het vernieuwde Techniekmuseum! Koop nu je tickets en ga op ontdekkingstocht door het interactieve museum. Je tickets koop je hier.

Collectie

Oyfo Techniekmuseum heeft sinds zijn oprichting een gevarieerde collectie opgebouwd en beheert momenteel ruim 3000 objecten. De basis van de collectie ligt in de ontstaansgeschiedenis van de industrie in Hengelo en Twente. De collectie bestaat uit onder andere uit textiel, machine- en werktuigbouw, elektrotechniek, telecommunicatie, procestechniek en radar & detectie. De diverse thema's worden op interactieve wijze vertaalt in de acht zones van het museum.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 - 17.00 uur

Toegangsprijzen

0 t/m 3 jaar Gratis
4 tot 17 jaar 9,50
CJP 7,50
Museumkaart Gratis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.