Kunst & Cultuur, Kinderen & Familie, Deelnemer Hengelo Kado

Oyfo Techniekmuseum

Terug naar overzicht
Adres Oyfo Techniekmuseum
F. Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Oyfo Techniekmuseum

Ga op ontdekkingstocht door het nieuwe museum. In de oude fabriek van Hazemeijer onderzoek je wat techniek in ons leven betekent. Zie hoe onze wereld verandert door technologie. Kom alles te weten over stoommachines en smartphones, robots en kunst, energiebronnen en onze planeet. Kortom, alles over mens en techniek. Niet alleen door te kijken, maar vooral door te doen!

Oyfo opent

Je gaat op onderzoek uit door de verschillende zones met interactieve spellen. Doe mee aan onze workshops en activiteiten. En verken Oyfo als een ware uitvinder. Niet alleen door te kijken, maar vooral door te doen! Je tickets koop je hier.

Collectie

Oyfo Techniekmuseum heeft sinds zijn oprichting een gevarieerde collectie opgebouwd en beheert momenteel ruim 3000 objecten. De basis van de collectie ligt in de ontstaansgeschiedenis van de industrie in Hengelo en Twente. De collectie bestaat uit onder andere uit textiel, machine- en werktuigbouw, elektrotechniek, telecommunicatie, procestechniek en radar & detectie. De diverse thema's worden op interactieve wijze vertaalt in de acht zones van het museum.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag & zondag 10.00 - 17.00n uur
Kijk voor de meest actuele openingstijden op www.oyfotechniekmuseum.nl

Toegangsprijzen

0 t/m 3 jaar Gratis
4 tot 17 jaar 9,50
CJP 7,50
Museumkaart Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.