Paasmiddag in Hengelo

Geen kerstmiddag, maar Paasmiddag! Eerste Paasdag, zondag 17 april, staat in het teken van Paasmiddag. In veel cafés in de binnenstad van Hengelo kun je dan terecht voor een gezellige middag. Wij hebben een overzichtje voor je gemaakt.

Café Het Uurwerk
Paasmiddag is café Het Uurwerk geopend vanaf 14 uur met een dj en live muziek van Jazz a Like!

Anno189
Zondag 17 april vanaf 14:00 uur kun je bij Anno 1890 terecht voor een oldskool 80’s & 90’s party! Voor €10,- sta je al binnen & laat de DJ jouw heupen swingen. Wil je zeker weten dat er een plekje op de dansvloer voor je vrij is? Scoor dan nu je ticket!

Club Merlijn
Voor de vetste party op eerste paasdag moet je bij Club Merlijn zijn. Vanaf 13 uur kan je bij Club Merlijn terecht.

Innocent
Tweede Paasdag van 14 tot middernacht kun je bij Innocent terecht voor een underground techno party.

Café Road House
Ook bij Café Road House wordt het een gezellige middag. Je kan dan genieten van een live optreden van de koning van het levenslied: Wesley Broens (bekend van OhOh daar gaan we weer).

Pastorieplein
Op zondag 17 April (Eerste Paasdag) gaat de Pastoriestraat ( het Neutje, The Three Musketeers en Appel 2.0) een geweldig feest neerzetten! Zal dit ook zo’n geweldige Hengelose traditie worden? Met Rob Toonen & Frank van Etten, bekend van 'Leef als een Zigeuner en Huisje op Wielen', gaat dat geheid gezellig worden!

De voorverkoop is inmiddels gestart en er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Kijk op de Facebookpagina voor meer info.

De Appel (Nieuwstraat)
Bij de Appel in de Nieuwstraat is het feest van 13 tot 20 uur. Kaarten (12,50 euro) zijn aan de bar verkrijgbaar.

Good Fellows
Paasmiddag bij Good Fellows. De deuren openen om 14 uur. Om 18 uur is Frank van Etten aanwezig en om 19 uur een mystery guest... Kaarten zijn via WhatsApp te bestellen op 06-16668410 en kosten 12,50 per stuk.

Café De Cactus
Halsband komt een feestje bouwen bij Café De Cactus, want eieren eten met de familie is ook maar saai...De Cactus is open vanaf 14.00uur; showtime 15.00 uur. Tickets bestel je via deze link.

Vios Hengelo

Paasmiddag is het feest bij VIOS! Samen met Bilal Wahib en de beste dj’s wordt het vanaf 13 uur een fantastische Eerste Paasdag. Koop je kaartje in de voorverkoop via deze link.

Feestcafé The Rits
Paasmiddag feest bij feestcafé The Rits vanaf 14:00 uur. Met PartyDJ Martijn en Live: Rutger van Barneveld, bekend van SBS “Ik geloof in mij”. Entree is gratis en er zijn geen kaarten nodig. Let op: kom op tijd, want vol=vol.

Lasergame Hengelo - De Tapperij
Vanaf 13 uur kan je gratis naar binnen bij Lasergame Hengelo - De Tapperij voor een gezellige middag.

Schouwburg Hengelo
Krap bie Kas speelt om 14.00 uur op eerste Paasdag in The Green Room, de gezellige brasserie van Schouwburg Hengelo! Deze regionale 5-koppige coverband speelt bekende, goed in het gehoor liggende meerstemmige rock-, pop- en folksongs. Een fijne muzikale reis door de jaren 60 tot en met ’90! Tickets kosten €2,50 en zijn te koop via schouwburghengelo.nl.

Deze blog wordt steeds aangevuld. Mocht je iets missen mail dan naar info@hengelopromotie.nl, dan voegen we het toe!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.