Kinderen & Familie, Groepsactiviteiten

Paintball Twente

Terug naar overzicht
Actief uitje buggytoer in Hengelo
Adres Paintball Twente
Twekkelerweg 337
7554 SC Hengelo

Paintball Twente

Paintball Twente heeft een bosrijke locatie tot haar beschikking. Deze is gelegen tussen Hengelo en Enschede (Twekkelo). De locatie is speciaal ingericht voor het spelen van paintball & lasergame. Zo zijn er op elk speelveld twee vlaggenkampen en diverse andere kunstmatige obstakels om het spel nog spannender te maken. Maar het blijft natuurlijk een bos, dit betekent tijgeren door de bosjes, schuilen achter een boom, kortom strategisch gebruik maken van de elementen in het bos.

Op het terrein is een gezellig basiskamp (safetyzone) waar tussen de spelen door het een en ander geconsumeerd kan worden. Ook kunnen ze een lunch of een barbecue voor je verzorgen. Vanuit de safety zone is er zicht op een van de vlaggenforten zodat de spellen ook nog gevolgd kunnen worden. Er is op onze locatie ook een ruime parkeergelegenheid.

De belevenis van je leven

Met veel verschillende velden, voor zowel beginners als gevorderden is het altijd een geslaagde dag. Bij binnenkomst krijg je wat te drinken, en daarna krijgt een pak aan, een uitleg over de regels, het wapen etc. en dan kan het spel beginnen!

De uitrusting bestaat uit een gespecialiseerd Paintballwapen en een zeer goed passend masker. Bij elke groep is ook een groepsleider, die aan het begin uitleg geeft over het spel en je vervolgens de hele dag begeleidt.

Arrangementen

Er zijn diverse arrangementen waar je uit kan kiezen voor als je met een groep komt. Combineer het paintballen bijvoorbeeld met een buggytour of kies voor het kinderpakket.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.