Binnenstad

Fietsparkeren

Terug naar overzicht
Fietsen
Locatie Niet bekend Betaald parkeren Nee
Type parkeerplaats Buiten

Fietsparkeren

Op de fiets naar het centrum van Hengelo? Dit zijn je mogelijkheden.

Gratis fietsenstalling marktplein

De gratis fietsenstalling onder het Marktplein wordt bewaakt op:

Maandag van 12.30 tot 18.30 uur;
Dinsdag van 8.30 tot 18.30 uur;
Woensdag van 8.30 tot 18.30 uur;
Donderdag van 8.30 tot 21.30 uur;
Vrijdag van 8.30 tot 18.30 uur;
Zaterdag van 8.30 tot 18.30 uur;
Koopzondag van 11.30 tot 17.30 uur

Je kunt je fiets gratis parkeren, er is ruimte voor 250 fietsen. Deze fietsenstalling wordt ook bewaakt met camera’s. Het is in de fietsenstalling mogelijk om de accu van je elektrische fiets op te laden. Ook handig om te weten: er staat een fietspomp bij deze stalling!

De stalling is na sluitingstijd afgesloten. Ben je niet op tijd bij je fiets, dan kun je op de eerstvolgende openingsdag weer terecht om de fiets op te halen.

Gratis fietsenstalling De Beurs

De bewaakte fietsenstalling in parkeergarage De Beurs is geopend op woensdag en zaterdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Je kunt je fiets daar dan gratis parkeren. De ingang van de fietsenstalling is links naast de ingang van de parkeergarage aan de B.P.Hofstedestraat (tussen marktplein, bibliotheek en Schouwburg Hengelo). Op de begane grond naast de balie voor gevonden en verloren voorwerpen is ruimte voor 50 fietsen. En misschien ook handig om te weten: er staan ook oplaadpalen voor elektrische fietsen!

Fietsenstalling NS-station

De fietsenstalling in het NS-station in Hengelo is geopend vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein. Tijdens de spits (van 7.00 tot 10.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur) is er een beheerder aanwezig. Buiten deze tijden is de stalling alleen via chip- of abonnementspas toegankelijk. Meer weten? Bijvoorbeeld over kosten, kaarten en abonnementen? Kijk dan op de website van de Nederlandse Spoorwegen.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.