Binnenstad

Fietsparkeren

Terug naar overzicht
Locatie Niet bekend Betaald parkeren Nee
Type parkeerplaats Buiten

Fietsparkeren

Op de fiets naar het centrum van Hengelo? Dit zijn je mogelijkheden.

Gratis fietsenstalling Kloosterhofterrein

De gratis fietsenstalling op het Kloosterhofterrein (tussen het stadhuis en winkelcentrum Thiemsbrug) wordt bewaakt op:

Maandag van 12.30 tot 18.30 uur
Dinsdag van 8.30 tot 18.30 uur
Woensdag van 8.30 tot 18.30 uur
Donderdag van 8.30 tot 21.30 uur
Vrijdag van 8.30 tot 18.30 uur
Zaterdag van 8.30 tot 18.30 uur
Koopzondag van 11.30 tot 17.30 uur

Je kunt bij deze fietsenstalling ook tegelijkertijd de accu van je elektrische fiets opladen. De stroom van de groene laadzuil wordt opgewekt via een zonnepaneel: dus is ook duurzaam!

Gratis fietsenstalling De Beurs

De bewaakte fietsenstalling in parkeergarage De Beurs is geopend op woensdag en zaterdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Je kunt je fiets daar dan gratis parkeren. De ingang van de fietsenstalling is links naast de ingang van de parkeergarage aan de B.P.Hofstedestraat (tussen marktplein, bibliotheek en Schouwburg Hengelo). Op de begane grond naast de balie voor gevonden en verloren voorwerpen is ruimte voor 50 fietsen. En misschien ook handig om te weten: er staan ook oplaadpalen voor elektrische fietsen!

Fietsenstalling NS-station

De fietsenstalling in het NS-station in Hengelo is geopend vanaf een kwartier voor de eerste trein tot en met een kwartier na de laatste trein. Tijdens de spits (van 7.00 tot 10.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur) is er een beheerder aanwezig. Buiten deze tijden is de stalling alleen via chip- of abonnementspas toegankelijk. Meer weten? Bijvoorbeeld over kosten, kaarten en abonnementen? Kijk dan op de website van de Nederlandse Spoorwegen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.