Binnenstad

Parkeergarage De Beurs

Terug naar overzicht
Locatie Parkeergarage De Beurs
B.P. Hofstedestraat 41
7551 DG Hengelo
Betaald parkeren Ja
Type parkeerplaats Overdekt

Parkeergarage De Beurs

De gemeente Hengelo beheert en exploiteert parkeergarage De Beurs. De ingang van de garage is aan de B.P. Hofstedestraat (tussen marktplein, bibliotheek en Schouwburg Hengelo). Het is een parkeergarage zonder slagbomen. Je hoeft in deze parkeergarage geen parkeerkaartje te trekken. Kentekencamera's scannen de kentekens van alle in- en uitrijdende auto's. Je betaalt achteraf door je kenteken in te toetsen op de betaalautomaat. Je kunt betalen met muntgeld, pin en creditcard.

Tarief

Het standaardtarief is € 1,90 per uur. Het dagtarief (24 uur) is € 9.90 en tussen 18.00 uur en 5.00 uur geldt het nachttarief van maximaal € 3.

Voorstelling Schouwburg

Ga je naar een avondvoorstelling in Schouwburg Hengelo? En rij je na 18.00 uur de parkeergarage in en voor 5.00 uur de parkeergarage weer uit? Dan kun je het vaste nachttarief van € 3 ook betalen aan de kassa of informatiebalie van het theater of in het theatercafé. Dat kan voor of na de avondvoorstelling en in de pauze. Op die manier kun je heel gemakkelijk zonder verdere handelingen de parkeergarage uitrijden.

Meer informatie

parkerenindebeurs.nl

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico