Kunst & Cultuur, Uitgaan

Poppodium Metropool

Terug naar overzicht
Adres Poppodium Metropool
Industriestraat 10
7553 LL Hengelo

Poppodium Metropool

Poppodium Metropool is dé aanbieder van popmuziek in Hengelo en de verre regio. Ruim 50.000 bezoekers genieten elk jaar weer van een breed scala aan nationale en internationale artiesten.

Genieten van verschillende optredens

Zo kon je in het verleden genieten van optredens van onder andere The Golden Earring, Triggerfinger, Public Enemy, Ilse deLange, Guus Meeuwis, The Boxer Rebellion, Kim Wilde, Racoon, Bløf, Fun Lovin’ Criminals, Tower Of Power, Anthrax, Level 42 en De Dijk. Daarnaast geeft Metropool aanstormend talent om zich in de kijker te spelen (zo stonden Caro Emerald, Oscar and the Wolf, Blaudzun en Kensington al in onze kleine zaal) en is Metropool dé plek om lokale bands voor het eerst aan het werk te zien. Dansen? Ook dat kan in Metropool. Onder andere 70’s Fever, Back to the 90’s, Tjolk! Everything 80’s en CLASSIC (R&B & Hiphop) zijn inmiddels een begrip in de regio. Heb je zin in een complete muzikale avond uit? Dan is Metropool je spot! Check het programma op www.metropool.nl

Aangelicht

Metropool is 's avonds prachtig aangelicht. Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Dit pand is opgenomen in een fiets/autoroute: De Verlichte Route Hengelo. In deze route vind je verschillende mooi aangelichte objecten in Hengelo.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.