Shopping Weekend Hengelo

Tijdens de Shopping Weekenden is het extra gezellig in de binnenstad van Hengelo. Het volgende Shopping Weekend vindt plaats op 17 & 18 december. Een editie die volledig in het teken van kerst staat.

Het laatste weekend voor kerst is het extra gezellig in de binnenstad. Alle tijd om nog even de laatste inkopen te doen, mooie cadeautjes uit te zoeken en te genieten van de kerstsfeer. Beide dagen is er een kerstmarkt waar je helemaal in de kerststemming komt. En op zondag zijn de winkels in de binnenstad extra geopend zodat jij ok dan je inkopen kan doen. Pak tussendoor een verwarmd terrasje mee of geniet bij één van de vele gezellige restaurants binnen van een lunch of een kop koffie met gebak.

Programma zaterdag 17 december

In de Enschedesestraat en Telgen is een kerstmarkt waar je het hele weekend van 12 tot 18 uur in kerstsferen komt. Slenter langs de 20 kersthuisjes, geniet van muziek en doe ondertussen je kerstinkopen.

De deelnemers van de kerstmarkt zijn:

Myoso Bloemen, I Like Wine, Frans Kaas Delicatessen, Elzinga Kousen, RolleSmolle, TripleB, Bakker Bart, Hengelo Promotie, DJ Hefti, Stateshop Fashion (Noorse kleding), Chavelli (Surinaams eten), ByMaud (sierraden), Limburgia Borne, Jeffreys Popcorn, Nordstil (producten uit Noorwegen), Stroopwafels van Tim en een stand met kerstcadeautjes vanuit de kerk.

Programma zondag 18 december

Om 12 uur opent de kerstmarkt en kun je heerlijk slenteren langs de verschillende kersthuisjes.

12.00 - 13.00 uur DJ Hefti met sfeervolle achtergrond kerstmuziek
13.00 - 15.00 uur Optreden POPsCOOL - Telgen naast WE Fashion
15.00 - 16.00 uur Optreden ALLO van Muziekvereniging Armonia - Telgen naast WE Fashion
16.00 - 17.00 uur optreden POPsCOOL - Telgen naast WE Fashion
17.00 - 19.00 uur DJ Hefti met sfeervolle achtergrond kerstmuziek

Ook de Streetband van Oyfo loopt samen met de beren door de binnenstad

Schaatsen

Ben je met de kinderen in de stad ga dan vooral ook een rondje schaatsen op de schaatsbaan. Deze vind je op het Burg. Jansenplein. De kinderen vermaken zich hier terwijl jij geniet van een lekker drankje. Hier lees je alles over de schaatsbaan.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.