Shopping Weekend Hengelo

Tijdens de Shopping Weekenden is het extra gezellig in de binnenstad van Hengelo. Live muziek, verschillende optredens, kortingsacties van winkeliers en foodtrucks; genoeg redenen om te komen shoppen in Hengelo! Het eerste Shopping Weekend vindt plaats op 25 & 26 juni.

Kom 25 & 26 juni ook naar de binnenstad van Hengelo en ontdek de nieuwe voorjaarscollectie, shop de mooiste (woon)accessoires, slenter door de gezellige straatjes of plof neer op één van de vele terrasjes en geniet van een hapje en drankje. De verschillende (muziek) optredens maken het deze dagen extra gezellig. Winkeliers hebben speciale kortingsacties voor jou en heb je zin in iets lekkers, bestel dan bij één van de foodtrucks.

Meer Shopping Weekenden

De Shopping Weekenden vinden vier keer per jaar plaats. De volgende weekenden staan gepland op:

29 & 30 oktober
17 & 18 december

Naast de Shopping Weekenden is het elke laatste zondag van de maand koopzondag in de binnenstad van Hengelo. Alle data vind je hier.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.