Kinderen & Familie, Groepsactiviteiten

Stal Driene

Terug naar overzicht
Adres Stal Driene
Drienerschoolweg 5
7552 PC Hengelo

Stal Driene

Gelegen in de schitterende bosrijke en landelijke omgeving tussen Hengelo en Enschede is Stal Driene gevestigd op een mooie Twentse boerderij met een nostalgische ambiance.

Huifkarren

Een leuke activiteit vanaf hier is een tocht met een van de huifkarren! Naast dat deze te huren zijn als volgwagen bij een bruiloft, kan je ook compleet verzorgde tochten maken door het mooie Twentse landschap voor een dagje uit met de familie. Je kan dan onderweg ook stoppen voor leuke activiteiten. Wat dacht je van een heerlijke uitgebreide picknick?

Koetsverhuur

Zijn jouw kinderen echte paardenliefhebbers en wil je een extra speciale dag voor ze regelen? Stal Driene beschikt over een mooi aangeklede koets, voortgetrokken door statige grote zwarte Friezen en bestuurd door twee koetsiers in gekleed en smaakvol livrei. Naast dat het prinsessenvervoer is voor meiden, is dit natuurlijk ook een romantische en elegante manier van bruidsvervoer!

Stal Driene verzorgt nog veel meer diverse dagtochten en activiteiten voor o.a. een bruiloft, een personeelsfeest of familiefeest. De hilarische en nostalgische oud Twentsche boerenspelen kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een gezellige feeststemming, waarnaast je van de heerlijkste buffetten en drankjes kan genieten in de mooie boerenfeestzaal.

"

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.