Eten & drinken, Uitgaan, Deelnemer Hengelo Kado

The Three Musketeers

Terug naar overzicht
The Three Musketeers Hengelo
Winkelgebied Binnenstad Adres The Three Musketeers
Pastoriestraat 30
7551 DK Hengelo

The Three Musketeers

Een gezellige, laagdrempelige kroeg aan de Pastoriestraat, in het oudste straatje van de Hengelose binnenstad. Met diverse soorten bier en wijn, vier tv-schermen voor de sportliefhebbers, een ruim (deels overdekt en verwarmd) terras op het zuidoosten, een trendy en sfeervolle aankleding. Plus een grote dansvloer, waar allerlei activiteiten ontplooid kunnen worden.

De gezelligste plek in Hengelo

De Three Musketeers (ook wel ‘3M’ of de ‘3’ genoemd) is een echte kroeg maar ook een danscafé. Met in het weekend dj’s en doordeweeks regelmatig een podium biedend voor live-muziek-talent. Overheerlijk eten bij The Three Musketeers (kop

Trek in iets hartigs bij de borrel? Onze uitstekende keuken bereidt de lekkerste tapas en andere hapjes. Veelgeprezen zijn ook onze overheerlijke 3M-burgers. Voor een zachte prijs serveren we de fijnste gerechten van de kaart.

Ja, misschien is The Three Musketeers wel het meest veelzijdige café van Hengelo. Van alle markten thuis. Actief en vernieuwend.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Donderdag 20.00 - 00.00 uur
Vrijdag 16.00 - 04.00 uur
Zaterdag 16.00 - 04.00 uur
Zondag 16.00 - 01.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.